Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ne szólj be Federernek!

Gyakorlás közben leshetjük meg Roger Federert, aki letolást kap az edzőjétől, majd saját eszközeivel, egy ütővel és néhány labdával vág vissza. A spontánnak álcázott, valószínűleg beállított kisfilmből kiderül, milyen pontosan céloz a svájci teniszező, és miért nem szabad nyitva hagyni egy vadonatúj Mercedes CLS tolótetejét.

0 Tovább

Ma már megcsodáljuk

Kevesen gondolták volna, hogy a keleti blokk legkisebb presztízsű autójából egyszer büszke veterán lesz. Bár ez az acélkék Zaporozsec valószínűleg újkorában sem volt ilyen szép, ma már nem lenézik, hanem megnézik az utcán. Mi az Infoparkban bukkantunk a szelíd, dupla kipufogós hátsókerekesre, ablakában egy korabeli mentőládával, az eredeti gépkönyvvel és egy lefűzött mappával, amely valószínűleg a restaurálás dokumentációját rejti.

A galériában még több képet talál a Zaporozsecről!

1 Tovább

Félbehagyták, mégis kész van

Eredeti reklámötletet valósított meg egy amerikai restaurátor cég. A bizarr ötlet valójában csak félig eredeti, akárcsak ez az 1967-es Oldsmobile Toronado, melyet a korpásodás elleni sampon reklámok mintájára csak félig vettek kezelésbe.

0 Tovább

Egy Golf ajtaján ugrálhatunk is

Egy chicagói Volkswagen kereskedés meglepő, de nem minden előzmény nélküli reklámot forgatott. A termékben vakon bízó kereskedő mindent elkövet, amitől egy jóérzésű autótulajdonos bármikor szívrohamot kapna. Bevágja az ajtót, majd ugrálni kezd rajta, ezzel bizonyítva a Volkswagen legendás összeszerelési minőségét.

1 Tovább

Fiatból Audit barkácsoltak

Egy lelkes lengyel autóépítő nekivágott a látszólag lehetetlennek, ami furcsamód félig-meddig sikerült is neki: egy Fiat Unóból Audit épített.

0 Tovább

Az Audi beszól a BMW-nek

Az Audi legújabb amerikai reklámjában egy BMW 3-as sofőrje az Audikat szállító kamiont meglátva kimászik a tetőablakon, és átugrik a kamionra, hogy közelebbről is megnézhesse az négykarikás autókat. Legnagyobb meglepetésére már azokban is ülnek hozzá hasonló „potyautasok”, így csak az anyósülésre fér be egy Q5-ösbe.

A reklámban elhangzó mondat szerint mostanában több BMW, Mercedes, és Lexus tulajdonos ül át Audikba, mint eddig bármikor.

Valószínűleg nem kell sokáig várni a konkurencia válaszára, a legjobban talán a svéd márkák és az Infiniti sértődhet meg, akik még a felsorolásból is kimaradtak, pedig ők is az Audi konkurenseinek tartják magukat.


szólj hozzá: Provokáló Audi-reklám

0 Tovább

Repülőt építettek egy Jeepből

Bizonyára mindenki emlékszik Richard Scarry klasszikus gyerekkönyvére, a Tesz-vesz városra (The Busy World of Richard Scarry), ahol a változatos szakmákat gyakorló állati főszereplők mind egyedi, hot-dog vagy éppen fogkrémes tubus alakú járgányokkal közlekedtek. A pilótának pontosan ilyen autót képzelnénk.

0 Tovább

Nem indult be Putyinnak az új Lada

A legújabb Lada-modell ünnepélyes bemutatójára az orosz miniszterelnök is elment, ám Vlagyimir Putyin nem tudta beindítani a rivaldafénybe tolt Grantát a fotósok és az operatőrök kereszttüzében. Hogy mi lehetett és miként sikerült megoldani a műszaki problémát, azt nem tudni, mindössze annyi látszik, hogy egy vágás után, már jár a motor és Putyin faarccal elhajt.


4 Tovább

Amikor nem lehet a konyakmeggyre fogni

Nagy fogást rögzített egy amerikai rendőrautó fedélzeti kamerája. A megállított kabrió sofőrje hiába védekezett volna bármivel, ahhoz is túlságosan részeg volt, hogy megálljon a lábán. Nem csoda, hogy a zsaruknak alig sikerült szót érteniük vele. A büntetést persze nem ússza meg, már csak az a kérdés, hogy a jogosítványától búcsúzó autós ilyen állapotban egyáltalán hogy jutott el a kocsijáig?

0 Tovább

Hogyan romboljunk kéményt Volkswagennel? - videó

Az új Volkswagen Amarokkal akár egy hatalmas gyárkéményt is lerombolhatunk - legalábbis a pickup angliai reklámja alapján.

A Volkswagen rendhagyó módját választotta az új modell erejének demonstrálására: egy elhagyott gyárépületben négy Amarok döntött le egy közel hetven méter magas, 140 tonnás kéményt. Ezt a munkát „normális esetben” egy negyven tonnás munkagép végzi.


Nézze meg videón a bontást!

A kísérlet előtt mérnökök, és bontási szakemberek is hosszasan vizsgálták az Amarokot, hogy megvan-e a kellő ereje egy ilyen feladat végrehajtásához.

Természetesen korábban lángvágóval kicsit meglazították a kémény alapját, ám komoly változtatások nem történtek, a kémény még így is stabilan állt. Ezután kezdődhetett a „bontás”.

Arra is felkészültek, ha valami nem stimmelne, a négy pickuphoz ezért a pilóták biztonsága érdekében egy 200 méteres „önkioldó” vontatókábelt rögzítettek, ezután következett a kémény „összekötése” az autókkal. Amikor minden készen állt, a négy gyári állapotú, 160 lóerős, 2 literes TDI motoros autó elindult, és könnyűszerrel ledöntötte a kéményt.  

0 Tovább

Tízperces akciófilm a Mercedestől

Stuttgartban úgy döntöttek, nem várják meg a következő Jerry Bruckheimer filmet vagy a Cobra 11 új évadját, hogy a frissen bemutatott C osztály kupét szerepeltessék benne, inkább forgattak egy saját akciófilmet műkincslopással, jó nőkkel és látványos autós üldözéssel.

0 Tovább

Tehetetlen csúszkálás a hegytetőről

Az alábbi videó meseszerűen indul: napsütés, gyönyörű táj és egy remek csapatás egy motoros hószán nyergében. Sajnos az idillből hamar rémálom lesz, egy balul sikerült - talán ugratási kísérlet? - manőver után és innentől kezdve percekig nézhetjük, ahogy szegény főhősünk tehetetlenül bukdácsol lefelé a meredek hegyoldalon az egyre ramatyabb állapotban lévő hószánnal együtt. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy sem a szánnal, sem a sziklafallal nem találkozott a nagy hempergésben.



0 Tovább

Ismét bikinis lányokkal provokál a Nissan

A Nissan brazíliai részlege ismét egy olyan reklámmal rukkolt elő, amelyben a főszerepet buja női idomok kapják az autó helyett. Az alábbi videó elvileg a Nissan hétüléses egyterűjét, az amúgy dögunalmas formájú és nálunk nem kapható Livinát népszerűsíti, ám szerencsére maga a jármú csak néhány másodpercre tűnik fel a kisfilm vége felé.

0 Tovább

Így edzik a Volkswageneket

A vásárlók elvárják, hogy az autójuk mindent kibírjon, különösen igaz ez a Volkswagenekre, ezért a wolfsburgiak kitartóan strapálják modelljeiket, hogy kiderüljön, hol van a futómű vagy éppen az olajteknő tűrőképességének határa. Mesterséges padkázás és repülő Transporter, minden, amire Kovács úr sosem lenne képes.

0 Tovább

Nem adta ki a kanyar a kínai kamionosnak

Azt gondolta az alábbi videóban látható kínai kamionsofőr, hogy lendületből még átfér a sárgán. Igaza is lett, csak a lámpa utáni kanyar nem adta ki. Kíváncsiak vagyunk, hogy a zöld lámpánál indulásra kész robogósok mit éreztek, amikor eléjük zuhant a platóról elszabadult konténer.



0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek