Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az orosz elnök a tömegbe hajtott Mercijével

Úgy tűnik, hogy Dimitrij Medvegyev, Oroszország elnöke túl komolyan vette saját pártjának új jelmondatát, amely az előre haladásra biztatja az államot. Az elnök Kazan városában érkezett meg egy gyors látogatásra, de a megállásba kis hiba csúszott.

A felvételek tanúsága szerint Medvegyev annyira megörült a tömegnek, hogy a megállás után elfelejtette előremeneti fokozatból kivenni a szolgálati ML Mercedes automataváltóját, és úgy szállt ki az autóból. Szerencsére még annyi lélekjelenléte volt, hogy a rögtön meginduló autóba valahogy még visszaugrott, befékezte, majd rögzítette. Hirtelen az államfő védelmét biztosító biztonsági erők sem tudták mit kezdjenek a helyzettel: kézzel próbálták visszahúzni az autót.
A parkolás végül sikerült, az elnök folytathatta az ő tiszteletére megjelent tömeg köszöntését.

0 Tovább

Felhőkarcoló tetején driftel a BMW 1 M Coupe

A bajorok mindent megtesznek, hogy egy percig se feledkezzünk meg a legkisebb M modellről. Ezúttal a világ legmagasabb helikopterleszállóján driftelnek a kis sportmodellel. A Los Angeles-i U. S. Bank Tower tetején keresztben csúszó kis BMW akkor is izgalmas látvány, ha igazak a rosszindulatú pletykák és mindez csak illúzió.

0 Tovább

Májkár 10. epizód - Akku nélkül elmegy Párizsig a festő Mercije

Egy festő, aki négymillióért sem válna meg fekvőlámpás Mercijétől, a 32 éves klasszikustól, ami mindent kibír, pedig olyan gyenge, hogy az előzés igazi kaland vele. Tulajdonosa szerint akkumulátor nélkül is elmenne Párizsig, de ha már Franciaországnál tartunk, hiányosnak érzi azok történelmi ismereteit, akik Nagy-Magyaroroszág matricát ragasztanak francia autójukra.

KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

6 Tovább

Májkár 9. - BMW-s, akinek fontos a perfekcionizmus, bár néha fárasztó

A 3-as Coupe tulajdonosa elmondása szerint a nyolcvanas években szocializálódott, amikor a versenyek veszélyesek voltak, a szex pedig biztonságos. Az élményt, amit nyújt, a kettő közé helyezi, mégis inkább egy jól szabott öltönyhöz hasonlítja az elegáns kupét. Nem tartja magát márkafanatikusnak, de büszkén hordja nyugat-német gyártmányú BMW-s dzsekijét.

KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

15 Tovább

Májkár 8. eipzód - Fafaragással tuningolt Toyota Hilux

"A medve az nem játék" - tartja a mondás Székelyföldön, amit az alábbi videónk főhőse a saját bőrén is tapasztalt, amikor az erdőben "elégurult" egy termetesebb példány. Zsolt, aki a fa szerelmese az autójában is számos alkatrészt kicserélt saját faragásra, mivel elmondása szerint „meglehetősen unatkozott fent a hegyen”. Végre egy pickup, amit arra használnak, amire kitalálták: sarat dagaszt és rönköket cipel.



KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

3 Tovább

Májkár 7. epizód – A gyertyaöntő lány Smartja

Ha van autó, amely a tulajdonosa személyiségét tükrözi, akkor az a gyertyaöntő lány Smartja. „Olyan, mint én, egy nagy punci” mondja a pink kiskocsiról, melyet nem csak takarítani, szerelni is szokott. A tükörről lógó rózsafűzér gyűjtemény miatt sokan apácának nézik, ő viszont kiirtaná az utakról a bunkó autósokat.

KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

2 Tovább

Britney Spears klipjében statisztál az új Volkswagen Bogár

Nemrég jelent meg az új Volkswagen Beetle, máris szerepet kapott Britney Spears klipjében, melyben a popsztár a terminátorként ábrázolt lesifotósokkal harcol. A Bogár egy igazoltatásnál tűnik fel, ahol Britney megpróbálja elterelni, vagy inkább magára terelni a rendőr figyelmét. A néhány másodpercig látható kisautón kívül egy másik Volkswagen, egy veterán Karmann Ghia is bekerült a zenés videóba. A wolfsburgiak mindent megtesznek, hogy az új Beetle a popkultúra része maradjon, ehhez pedig nincs is jobb választás egy kettős termékelhelyezésnél, méghozzá egy fiatalos, enyhén botrányos klipben. 

0 Tovább

Májkár 6. epizód - A hentes, aki úgy szereti BMW-jét, mint a nővérét

Tomi a hentes, aki kreatív munkájánál, már csak nővéreként szeretett cápa BMW-jét imádja jobban, a kátyúknál pedig csak a Suzukikat gyűlöli nagyobb lelkesedéssel. A kocsija alapján bárkiről megmondja, kicsoda, és utána is köp, ha nagyon nem tetszik neki. Először a húshoz sem volt gusztusa, de megtanult vele élni, ahogy az E28-as 5-ös hibáit is megszerette mielőtt még rendbe hozta volna. Ha van mély érzelmi kapcsolat ember és gép között, akkor ez az.

KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

15 Tovább

Majdnem a vesztébe rohant az orosz Nexiás

Az előzés a legveszélyesebb manőver. Ha nem tudjuk idejében befejezni, nagy baj lehet belőle, de az sem sokat ér, hogy megvan hozzá a tempó, ha nem szabad az út. Az alábbi videón jól látszik, milyen kockázatos, ha nem jól mérjük fel a helyzetet. Adott egy jobbra kanyarodó Citroen C4, egy azt kikerülő Renault Clio Symbol és a kocsisort előző, hirtelen megérkező Chevrolet Nexia. Sofőrjének döntenie kellett, hogy a szembejövőbe, vagy a Clióba csapódik.

0 Tovább

Májkár 5. epizód - Gyula professzor a Golfok rajongója

Májkár néven futó videós sorozatunkban 10 embert és 10 autót mutatunk be. Gyula professzor a Műegyetem Elméleti Villamosság Tanszék karán előadó és már a sokadik Volkswagen Golfját használja, ami szerinte "az én korosztályom Trabantja". A professzor úr tudatosan „nevelte” a feleségét vezetésre, amire nagyon büszke. Az alábbi videóból az is kiderül, hogy lehet viccesen is oktatni a matematikát. 


KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

3 Tovább

Boltba hajtott a BMW-s

Bevásárolni indult, közben majdnem tömegszerencsétlenséget okozott egy BMW-s Mexikóban. Parkolás közben valószínűleg megijedt az előtte sétáló gyalogostól, de nem a fékbe taposott, hanem a gázra lépett, és azzal a lendülettel a kirakatot áttörve beszáguldott az üzletbe. A járókelők és az eladók közül senki sem sérült meg, bár a célba vett gyalogos elesett az ijedtségtől és az egyik eladót is majdnem sikerült elütnie, amikor ki akart tolatni a boltból. Úgy tűnik, a sofőr nem vette tudomásul, hogy csaknem az egész épületet lebontotta, kihajtotta a tükröt és egyszerűen ki akart tolatni a kellemetlen helyzetből, amiért nem csak magyarázattal tartozik.

0 Tovább

Májkár 4. epizód - Marika néni Astra kombija

Májkár néven futó videós sorozatunkban 10 embert és 10 autót mutatunk be. Marika néni foglalkozását tekintve kofa a Rákóczi téri piacon, ahová Szadáról jár be. Munkájához nélkülözhetetlen egy kombi Opel Astra, amelyet nagy megelégedéssel használ nap mint nap. A 73 éves néni elmondása szerint igyekszik betartani a sebességhatárokat, de már egyszer megbüntették gyorshajtásért. Nem szereti ha valaki szemtelenül viselkedik az úton, ezért a brutális sofőröket „asszony létére kiszedné a kocsikból”.

KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

1 Tovább

Májkár 3. epizód - Bérgyilkosoknak való Daewoo Lanos

"Az a jó ebben a kocsiban, hogy ez egy szürke masszába beleolvadó trotyni. Semmi más előnye nincs, de erre nagyon jó. Tehát, hogy ha Ön egy bérgyilkos, Önnek ez az ideális autó!" - foglalta össze zseniálisan Deawoo Lanosának értelmét a tulajdonosa Tibor, aki büszke rá, hogy ez a harmadik szürke autója. Suzuki, Opel és Mercedes-rajongóknak nem ajánlott az alábbi videó megtekintése.

KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

0 Tovább

Verekedni kezdett a Ferrari-sofőr

Nem egy felemelő látvány az alábbi jelenet: a Ferrari F430 Spyder sofőrje valami miatt megharagudott a mögötte álló taxisra, olyannyira, hogy meg is ütötte szegény párát. Bár egy arra haladó autó némileg eltakarja a jelenetet, azért jól látszik, hogy a ferraris még egyszer megüti a taxist, aki össze is esik ezek után. Elkeserítő szituáció és az is, hogy az arra járók a bámészkodáson kívül gyakorlatilag nem tesznek semmit.

2 Tovább

Májkár 2. epizód - Szabó Győző és a kanári sárga Mini

Szabó Győző ugyan nem tervezte, hogy Mini-tulaj lesz, ám egy siófoki fagyizás alkalmával egyszerűen nem tudott ellenállni az alábbi videóban látható élénksárga kisautónak, amint ott ácsorgott eladó felirattal az ablakában. Azóta ideje nagy részét egy ponyva alatt tölti az 1981-es Mini, de ha a színész nagy ritkán előveszi, akkor le sem lehet törölni a vigyort az arcáról és a kesztyűtartóban elhelyezett nagymama-féle kis kosárban elkezdenek gyűlni a parkolási bírságok.

KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

0 Tovább

Ken Block terepasztalon csúszkál

A látványosan autózó cipőgyáros Ken Block ralis eredményei helyett gymkhanának nevezett kaszkadőrmutatványainak köszönhetően került bele a Dirt3 számítógépes játékba. A szoftver bemutatójára új videót forgattak, de ezúttal nem szuperlassítással, hanem a speciális tilt shift technológiával dobták fel a kisfilmet. Az eltolható tengelyű objektívvel felvett képek olyanok, mintha terepasztalon száguldozna, forogna és csúszkálna egy apró, animált Ford Focus.

0 Tovább

Májkár 1. epizód - Pityu a törpe és legendás Audija

Tóth István, ismertebb nevén Pityu a bohóc, zsonglőr, bűvész, artista sajnos nem érhette meg a róla és a speciálisan átalakított Audijáról szóló epizód megjelenését, ezért az alábbi videót az ő emlékének ajánljuk.


KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

2 Tovább

Májkár - Mutasd az autód megmondom ki vagy!

A kifejezetten a Babetta blogra készült autós webvideó sorozatunk, azt az alap igazságot járja körül, hogy autó és gazdája között mindig több és mélyebb az összefüggés annál, hogy a sofőr vezeti az autót. Ahogy azt a sorozat első leforgatott epizódjának autó tulajdonosa a Mészáros mondja is "Mutasd az autód megmondom kivagy" és ezt a sorozat szlogenjévé és néző pontunkká is tettük a készítés során.

A Májkár 1.0 -ban megnézhetünk 10 embert, akikkel együtt vezetünk az utakon, megtudhatjuk mit gondolnak az autóról, vezetésről és a közlekedésről. 10 különböző ember és 10 különböző autó kapcsolata vár megismerésre itt a blogon. Egyetemi tanár, gyertyaöntő, mészáros, kereskedő, piaci kofa színész a bemutatottak között, aki egyben hasonlítanak ránk, vezetik az autójukat.


MÁJKÁR 1. EPIZÓD - Pityu a törpe és legendás Audija

Tóth István, ismertebb nevén Pityu a bohóc, zsonglőr, bűvész, artista sajnos nem érhette meg a róla és a speciálisan átalakított Audijáról szóló epizód megjelenését, ezért az alábbi videót az ő emlékének ajánljuk.



KATTINTSON IDE A TÖBBI EPIZÓDÉRT!

2 Tovább

Videó: 260 km/órával megy a leggyorsabb távirányítós autó

Schumacher Mi-3 névre keresztelték a világ leggyorsabb távirányítós autóját.


A szénszál kasztnis kis távirányítós autó mozgatását 4000 dollár értékű elektromos hajtással oldották meg, az energiát lítium-polimer akkumulátorokban tárolják. Sajnos teljesítmény adatot nem hoztak nyilvánosságra, de a 260 km/órás végsebesség mindent elmond. Szemmel alig lehet követni, így az is kétséges, hogyan lehet ezt irányítani.

0 Tovább

Falakon át száguld a BMW 1 M Coupe

Végre egy autóreklám, ahol azt kapjuk, amire vágyunk. Vérpezsdítő motorhang, csikorgó gumik, látványos manőverek, mindez gyönyörűen fényképezve, éppen csak a szükséges feszültséget megteremtő aláfestő zenével. Az E30 M3 szellemi örökösének szánt 1 M Coupenak nem is forgathattak volna jobb reklámanyagot, mint ez a puszta vezetési élményre és a teljesítményre koncentráló kisfilm. Nem számít, hogy már itt az új 1-es sorozat, ennek a kis kétajtósnak még azt is elhisszük, hogy milliméteres pontossággal találja meg az útját a betonfalakon keresztül.

0 Tovább

Így repül egy pedálos autó

Egy Las Vegas-i extrémsport fesztiválon a fellépők mindennel ugrattak, ami a kezük ügyébe került.

A rengeteg motoros és kerékpáros trükk után üde színfolt volt az a pedálos autó, amely rózsaszín színével már kitűnt a tömegből. Mint kiderült, ugratásra nem tökéletes: hiába a gyorsító lejtő, így sem ért el akkora sebességet, hogy átrepülje a kívánt távolságot.

0 Tovább

A járdán is majdnem elgázolták

Két autós figyelmetlenségéből majdnem a járdán sétáló hölgy húzta a rövidebbet. A karambol után egyik autó se lassult le jelentősen, egy ház falába csapódtak.

Manapság már a járdán sétálva is érdemes a forgalmat figyelni, ez derül ki egy tavaly készült ipari kamerás felvételből. A járókelőt csupán a szerencse és a gyors reakciók mentették meg attól, hogy egy autóbaleset vétlen áldozata legyen.

Bár a kameraképből egyértelműen nem látszik, hogy pontosan miként volt kitáblázva a kereszteződés, de az biztos, hogy valamelyik fél nem adta meg a másiknak az elsőbbséget, így ütközhettek össze. A felek az utolsó pillanatban vehették észre egymást, ezért szinte semmilyen lassulást nem látni a felvételeken, de az ütközés után sem vészfékeztek, így juthattak el az épület faláig.  

2 Tovább

Luxusautók a pöcegödörben

Nézze meg a galériában, mi minden veszett oda a csőtörés miatt!

Egy soktíz milliós, sokszáz lóerős sportautót sokféleképpen tönkre lehet tenni. Vannak, akik anélkül mondhatnak le kedvenceikről, hogy beindították volna a motort. Ezek a szingapúri milliomosok bevásárolni indultak az elegáns üzletközpontokkal telezsúfolt Orchard Roadra, rutinosan beparkoltak az egyik bevásárlóközpont mélygarázsába, és kedvenceiket magukra hagyva költekezni indultak, amikor az áruházban csőtörés történt, és a garázs percek alatt megtelt a barna lével.

1 Tovább

Ennél lazábban nem lehet autóba ülni

Az alábbi videóban látható karibi úriember tökélyre fejlesztette az autóba ülés technikáját. A módszere annyira kifinomult, hogy még az ajtót sem kell hozzá kinyitni, mindössze az ablakot kell letekerni. Udo Brinkmann hanyag beugrása a csodálatos hófehér Golf kabriójába ehhez képest egy erőltetett bohóckodás volt a méltán elfeledett Fekete-erdő klinikában.



0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek