Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy gyereknevelési módszer

A rosszcsontok megnevelését máshol kell kezdeni, de ha szeretnénk, hogy gyermekünk egy életre az autók megszállottja legyen, kövessük a videón látható apukát, aki egy élménydús körre vitte kisfiát egy Corvette Z06-ossal. Garantáltan maradandó és kitörölhetetlen emlék, a kissrác reakciói önmagukért beszélnek.

 

1 Tovább

Soha ne parkoljunk akna fölé!

 Az alábbi videó jó példa arra, hogy miért nem szerencsés, ha egy aknafedél fölé parkolunk. Azon túl, hogy csatornaszaga lehet az autónknak még olyan kockázatokkal is számolni kell, hogy a víz nem csak befelé, hanem kifelé is távozhat a nyílásból, ahogy tette ezt Montreálban. Nem tudni, hogy "csak" egy csőtörés, vagy az esőtől megáradt hálózat okozta a galibát, bár a Ford Focus tulajdonosának gyakorlatilag mindegy is, hogy mi miatt amortizálódott le az autója.

0 Tovább

Felrepült a parkolóházba a sportkocsi

Valószínűleg a sofőr lepődött meg a legjobban ezen a mutatványon, melyet egy parkolóház biztonsági kamerája rögzített. A fehér sportkocsi nekihajtott valaminek, emiatt felrepült és a kerekeire érkezve pont egy üres helyen landolt, igaz keresztben. Bár egy autóval ezt csak egyszer lehet eljátszani, a kormány mögött ülő, megszeppent vezető sértetlenül szállt ki, és biztosan sokáig gondolkodik még rajta, mindez vajon hogy sikerült?

2 Tovább

Felborult a teherautós a benzinkúton

Elképesztő jelenetet vett fel egy orosz benzinkút biztonsági kamerája. Fél percig nem történik semmi, majd hirtelen beszáguld a képbe egy kisteherautó, amely egy kecses piruett után az oldalán köt ki. Megdöbbentő látni, azt a nemtörődömséget, ahogy az éppen ott tankoló férfi egyszerűen beül az autójába és elhajt, miközben a szerencsétlenül járt sofőr megpróbál kijutni a teherautó kabinjából.



1 Tovább

Felpörgette Torgyánt a traktoros gyorsuláson István Kovács

A berlini magyar tévé riportere Egerben járt, ahol Traktoros gyorsulási- és szépségversenyt tartottak, olyan prominensek zsűrizésével, mint Torgyán József, Ganxsta Zoltán és Csernus Imre.



0 Tovább

A neten árulják Kate Middleton VW Golfját

Kerek 20 ezer fontot, azaz mintegy 6,2 millió forintnyi összeg a kikiáltási ára annak a tízéves Volkswagen Golfnak, amellyel egykor Kate Middleton járt.

1 Tovább

Képeken a moszkvai Nissan GT-R-es ámokfutó

A tegnapi videó után, már képeket is tudunk mutatni arról a Nissan GT-R-ről, amellyel egy lehetetlen helyen próbált előzni Moszkvában a tulajdonosa. Ahhoz képest, hogy a japán sportautó három parkoló autót is alaposan összetört, köztük egy Volvo XC90-et, amelyet úgy repített a levegőbe, mint egy papírdobozt, nem is lett különösebben nagy baja.

0 Tovább

Ámokfutás egy Nissan GT-R-rel

A világ egyik leggyorsabb sportautóját kezelni is tudni kell. Ahogy egy moszkvai videóból is látszik, ha valaki sokat vállal, akkor hatalmas baleset is lehet a vége. De a GT-R töréstesztje jól sikerült.

Azt nem lehet tudni, hogy GT-R-t vezető személy pontosan miért ment ilyen gyorsan, és milyen megfontolásból akart olyan helyen előzni, ahol lehetetlen. Az biztos, hogy egy másik fekete autót előzött volna jobbról, de már akkor elsodort egy parkoló autót. Valószínűleg ettől megsérült a futóműve, így a másik három parkoló autóba szinte fékezés nélkül belerohant. Az ütközés akkor erejű volt, hogy az egyik parkoló autót feldobta a másik tetejére. Ehhez képest a Nissan GT-R jól vizsgázott, hiszen alig tört össze.

3 Tovább

A vezető kiesett a szélvédőn

Egy újabb videó, amiből láthatjuk, hogy mennyire fontos bekapcsolni a biztonsági övet.

Az alig pár napos ipari kamerás felvételen azt láthatjuk, ahogy egy figyelmetlen autós belerohan egy másikba a lámpánál. A hátsó autós valószínűleg nem figyelt előre, így sem a lámpát, sem az előtte álló autót nem figyelte. Már ez is hatalmas hiba, de karambol durvább része az ütközéskor történik. A hátsó autóból ugyanis valaki kiesik a szélvédőn keresztül, mivel nem volt bekapcsolva a biztonsági öve. Normál esetben egy modern autóban egy ilyen ütközést nagyobb sérülés nélkül meg lehet úszni, de itt az is csoda, hogy a kirepülő nő még tud mozogni.

0 Tovább

Így készül a legújabb Lamborghini

Napi lamborghinis posztunkban Sant'Agata Bolognese új büszkesége, a Murcielagót leváltó, vadonatúj Aventador fejlesztését mutatjuk meg három percben. Az olaszos stílussal, német precizitással elkészített kisfilmet kedvcsinálónak szánták, bár a potenciális vásárlóknak a szupersportkocsi puszta létezése már önmagában is elég, hogy a kasszához fáradjanak.

1 Tovább

Kigyulladt a rapper Lamborghinije a McDrive-ban

Csak egy hamburgerre állt meg Lamborghini Gallardójával a norvég rapper, Tshawe Baqwa, amikor az olasz sportkocsi lángra kapott, mielőtt a sztár leadhatta volna a rendelést.

0 Tovább

Száguldó Lamborghini alatt futott át a mókus

Ha látjuk, akkor sem hisszük el, hogy ilyen szerencsés véget érhet, ha egy versenypályán száguldó Lamborghini és egy mókus útja keresztezi egymást. A kisállatnak fogalma sem lehetett róla, hogy milyen veszélyes átszaladni azon a forró csíkon, hiszen a Murcielago villámgyorsan ért oda. A felvételen nem látszik, hogy a mókus hogyan préselte be magát a másodperc tört része alatt az első légterelő alá, és hogyan bírt ellenállni a szívóhatásnak, hogy ugyanazzal a lendülettel tovább szaladjon, de sikerült biztonságban átérnie a túloldalra.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek