Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szeme se rebbent, amikor robbant

Minden tiszteletünk a bátor tűzoltóké, akik testi épségükkel nem törődve szállnak szembe a tűzzel és ezernyi más veszéllyel. Az alábbi videóból kiderül, miért hívják őket angolul firefighter-nek, vagyis tűzharcosnak. A los angeles-i tűzoltók rutinosan fognak hozzá egy égő autó oltásához, a zöld Chevrolet Impala légzsákjának patronja azonban felrobban, közvetlenül az ajtó mellet álló tűzoltó orra előtt, aki mintha mi se történt volna, szemrebbenés nélkül folytatja az oltást. Jamie Moore, a Los Angeles Fire Department századosa így kommentálta az amatőr felvételt: "Megfelelő védőfelszerelés volt a fiúkon, kollégánknak nem esett baja."

0 Tovább

Kutyaülés házilag olcsón, gyorsan

Ez a lelkiismeretes orosz gazdi nem vette volna a szívére, ha kutyája kényelmetlenül érezte volna magát a csomagtartóban. Mert a kutya helye ott van, még akkor is, ha annak idején kombi helyett meggondolatlanul limuzint választott. Nem sajnálta az ütött-kopott, fekete "parasztmercit", fogott egy flexet és már kész is volt a szó szerint külön bejáratú kutyaülés. Tulajdonosa, egy német juhász látszólag nyugodtan viseli az utazást a pótülésben, melyhez az ötletet valószínűleg egy Donald kacsa magazinból merítette a barkácsolós tulaj. 

0 Tovább

Szétszakadt kötélhúzás közben

Egy bigfoot építése már önmagában gyermekien naiv és egyszerű életszemléletet feltételez, ám az az ötlet, hogy két ilyen szörnyeteget egymáshoz kössenek, hogy eldöntsék melyik az erősebb már erősen megkérdőjelezi az illető(k) szellemi kapacitását. Ki hitte volna, hogy ez lesz majd a vége, ugye senki?



0 Tovább

Nem adta ki az ugratás a Dodge Chargerrel

Vicces dolog Hazárd megye lordjai replikát csinálni egy régi Dodge Chargerből, az viszont már kevésbé, hogy utána mindezt rommá törik egy ugratás kedvéért. Persze valószínűbb, hogy az alkalmi kaszkadőrünk nem így tervezte a landolást, de a próbálkozását látva maximum csak az autót tudjuk sajnálni.



0 Tovább

Driftelés közben kinyílt a légzsák

Az oldallégzsák elsősorban akkor menthet életet, ha egy baleset során az autó felborul és átfordul a tetején, mert ilyenkor az ülésben tehetetlenül hánykolódó testek nem csapodnak az üvegnek és a karosszéria tetőoszlopainak. Az alábbi videóban látható driftelés olyan jól sikeredett, hogy az oldalgyorsulástól a Camaro kidurrantotta a függönylégzsákokat, mert nyilván azt hitte a fedélzeti elektronika, hogy a tetején fog landolni a járgány. Bármelyik autó esetében megengedhetetlen egy ilyen hiba, egy Chevrolet Camaro esetében azonban különösen irritáló, hiszen ezt a modellt arra teremtették, hogy kilinccsel előre kanyarodjanak vele.

0 Tovább

Apa kocsit hajt

Kábé egy percig még élvezi is a kissrác, ahogy apa csapat a Corvette-jével, de utána szegény eléggé kókadozni kezd. Lehet, hogy nem kapott elég vért a nyakvédő miatt, de az is lehet, hogy tele lett a gatya, apa viszont láthatóan minden percét élvezte a csapatásnak.



0 Tovább

Driftelés a nappaliban

Sajnos fogalmunk sincs, hogy az alábbi videóban látható úriember, mi a csudát keresett a Shelby Cobrájával egy üres szoba közepén, az viszont vitathatatlan tény, hogy igen ügyesen kent gumiköröket a parkettára. Lehet, hogy csak szimplán félreértette a felesége "sikáld fel a padlót, mire hazaérek" instrukcióját, vagy csak egyszerűen betévedt egy idegen nappaliba, az viszont sokkal valószínűbb, hogy épp lakásfelújítás előtt állt, és gondolta, "miért is ne"? És tényleg.



0 Tovább

Ken Block cipőszállító furgonja

A drifteléshez nem kell más, mint egy erős, hátsókerék-hajtású autó, egy technikás sofőr és egy megfelelő pálya. Ki mondta, hogy ez furgonokra nem vonatkozik? A videón szereplő, profin átalakított V8-as Ford Transit meggyőzően mond ellent a fizikának, gumit füstöl, fánkot rajzol és kilinccsel előre száguld a pályán, úgy, hogy a cipőgyáros autóversenyző, Ken Block is megirigyelhetné.

0 Tovább

Így hirdesd a Suzukidat!

"Magyar autó, magyar papírokkal" szól a hirdetés szövege, a többi nem is igazán érdekes, mert a képek önmagukért beszélnek. A roncstelepen lefotózott bordó Suzuki szedánt ugyan egy kicsit koszosan kapta le a tulajdonosa, aki egy ügyes trükkel gondoskodott róla, hogy ki legyen takarva a rendszám. Kár, hogy a következő képet olyan messziről lőtte, hogy odáig már nem ért el a lába. Mi megtaláltuk a megoldást, ki kellett volna nyitni a csomagtartót.

0 Tovább

Kígyó a motorháztető alatt

Sok autósnak okoztak már kellemetlenséget a motorban menedéket találó és a kábeleket elrágó kisállatok. Egy amerikai család kocsijában valami sokkal félelmetesebb bújt el a parkolóban. Már a sztrádán autóztak, amikor egy kígyó bújt elő a motortérből és a szélvédőn át eljutott a vezetőoldali tükörig, majd mérföldeken át lobogott a szélben.

0 Tovább

Kikerülte a kocsisort egy orosz buszsofőr

Két nappal ezelőtt írtunk egy indiai buszbalesetről, ahol az egyik sofőr egyszerűen nem akart megállni a kereszteződésben. Orosz kollégája is hasonlóan türelmetlen volt, de ebből a manőverből szerencsére nem lett csattanás, ami csak a szembejövők gyors reakciójának és a szerencsének köszönhető.

1 Tovább

Harckocsival hajtott át egy Mercin a vilniuszi polgármester

A litván főváros polgármestere, Arturas Zuokas megelégelte, hogy a drága sportkocsik és luxusautók sofőrjei rugalmasan értelmezik a közlekedési szabályokat, és rendszeresen tiltott helyen, vagy éppen a biciklisávon parkolnak. Látványos kampányfogást talált ki, egy szovjet BTR harckocsival áthajtott egy tilosban parkoló W140-es Mercedesen. A drasztikus lépés biztosan hatásosabb, mint néhány büntetőcédula az ablaktörlő alatt. A lelkes polgármester az akció után gondosan feltakarította a luxusautó széthullott darabjait és elektromos rollerjén távozott. Gyenge idegzetű Mercedes-rajongóknak nem ajánlott!

2 Tovább

Buszok csattannak egy indiai kereszteződésben

A lámpa nem működik, a kisebbik busz vezetője pedig úgy érzi, felesleges megállnia, még éppen átfér balról jövő társa előtt. Nem fér át, a nagyobbik egyszerűen félrelöki. A baleset legtechnikásabb sofőrje abban a kis háromkerekűben ül, amelyik milliméterre kiszámolva száguld át a felboruló busz háta mögött. Indiában igazi túlélő kaland a közlekedés, nem csoda, hogy elképesztően rosszak a baleseti statisztikák. A baleset miatt összesereglő tömeg is sokáig lábatlankodik az úttesten, anélkül, hogy a rendőrök elküldenék őket.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek