Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Deszkás rámpán repült át a Chevy

A profi gördeszkás és valóságshow sztár, az amerikai Rob Dydrek gyakran készít látványos videókat mutatványairól, új műsorát, a Rob Dyrdek's Fantasy Factory-t pedig egy nagy dobással kezdte: deszkás tudományát egy autóval is kipróbálta. A kaszkadőrmutatványhoz épített rámpát az amerikai Chevy Aveóhoz, a Sonichoz méretezték. A kisautónak 360 fokos fordulatot kellett tennie a tengelye körül, miközben átrepül egy óriási gördeszkát. A mutatvány - ha nem is tökéletesen - de sikerült, a Chevy négykerékre érkezett. 

0 Tovább

Centiken múlott, hogy nem sodorta el a nyergesvontató

Nem hiába tartják az előzést a legveszélyesebb manővernek, hiszen figyelni kell a megfelelő sebességkülönbségre, az oldaltávolságra és meg kell tudni becsülni a szembejövő sebességét. De mi történik akkor, ha egyszerre ketten is próbálnak előzni? Jobb esetben a fedélzeti kamera egy nagyon félelmetes és látványos jelenetet rögzít, ahogy ezúttal történt. Az autó a keskeny, havas úton próbált előzni. Mire sikerült, a szembejövő kamion pótja megcsúszott a havon és keresztbefordult, majd ahogy aszfaltot ért, az utolsó pillanatban úszta meg a találkozást az ijedtségtől valószínűleg jéggé dermedt sofőrrel.

0 Tovább

Hét autót összetört és egy rendőrt is elütött egy részeg, ukrán Bentley-s

A 2009-es Bentley Flying Spur igazi tömegpusztító fegyverré vált annak az ukrán sofőrnek a kezében, aki a múlt hónapban átszáguldott egy kievi piroson és telibe kapott egy Mercedes CL550-est. Mindez a főváros egyik forgalmas kereszteződésében történt, így további hat autót sikerült még összetörnie, ráadásul a forgalom irányítására kivezényelt közlekedési rendőrt is elütötte, aki egy lábtöréssel megúszta a találkozást a vélhetően alkohol és drog hatása alatt álló vezetővel. Csak a szerencsének és az egyre modernebb autóparknak köszönhető, hogy más nem sérült meg a tömegkarambolban. Így nézett ki a helyszín a baleset után:

0 Tovább

Cseh rendőrök bilincseltek meg egy többszázmilliós Bugatti Veyront

Valószínűleg életük legdrágább autójára szerelték fel a kerékbilincset a videón intézkedő cseh rendőrök, akiket nem hatott meg a ritka szupersportkocsi felbukkanása, kaptak az alkalmon és ráerősítették legnagyobb méretű kalodájukat a szabálytalanul parkoló Bugattira. Már csak az a kérdés, mekkora összegű büntetést lehet kiróni egy többszázmilliós csodaautó tulajdonosára, hogy a következő butik előtt ne játsza el ugyanezt?

0 Tovább

Átgázol mindenen a kínai Hummer

A kínai autógyártás elsősorban koppintásairól híres, de most bemutatták, hogy ők is képesek brutális terepjárót építeni.

A Xialong XLW2090-es egy olyan katonai terepjáró, amely akár 7,7 tonna szállítására is alkalmas. a háromtengelyes monstrum olyan futóművet kapott, amivel szinte minden terepviszonyhoz alkalmazkodik, 17 centiméteres hasmagassága, valamint 55,5 fokos első terepszöge magáért beszél. Az autót egyébként egy 4,5 literes, négyhengeres dízel erőforrás hajtja. Az biztos, hogy nem sok minden lesz számára akadály.

4 Tovább

Parkolás több koccanással

Aki járt már igazán forgalmas nagyvárosokban, az tudja, hogy szinte lehetetlen megfelelő parkolóhelyet találni. A legbosszantóbb az, ha találunk egy helyet, de az autó pont nem fér be. Az alábbi videón egy New York-i férfit még ez sem zavar meg, inkább többször belemegy a többi autóba, de valahogy beerőlteti a Toyota Camry-ét.


0 Tovább

Az utca közepén égett ki a Ferrari 599 GTB

Az utóbbi hónapokban már megszokhattuk, hogy kiégett Ferrarikról szóló híreket kapunk, most sem történt máshogy. A mostani videón Dubai egyik kevésbé forgalmas utcáján ég ki egy 599 GTB Fiorano. A helyiek nagyon nem estek kétségbe, talán már megszokták a látványt?


1 Tovább

Egy Opellel döntötték ki a házfalat

Útban van a kert végi házfal? Lengyel fiatalok expressz gyorsaságú bontást vállalnak.

Már megszokhattuk, hogy a kelet-európai emberek találékonysága legendás, egészen elképesztő ötleteik vannak egy probléma megoldására. Ezen a videón lengyel fiatalok küzdenek meg egy fallal, amit valamiért ki akarnak dönteni. Éppen ezért hozzákötözték egy Opel Corsához, majd elkezdik rángatni. Szegény kis Corsa majdnem belerokkan a küldetésbe, de a végén elérik a céljukat. Arra más nem is figyelnek, hogy közben egy parkoló autóra is ráborult a fal.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek