Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így járhat, aki városban száguldozik

Sem a gyorshajtó BMW-s, sem a parkolni szándékozó Opel nem vette észre a másikat. A vége elég csúnya karambol lett.

Egy parkolni szándékozó Opel nem vette észre a nagy sebességgel előző BMW-st, karambol lett a vége. Nem is akármilyen, ugyanis az E39-es 5-ös BMW egy jókora gellert kapott a Vectrától, ami gyakorlatilag katapultálta. A repülésnek szerencsére nem lett komolyabb személyi sérültje, de ez csak a szerencsének köszönhető.

0 Tovább

Traffipaxnak öltözve riogatta az autósokat egy humorista

Egy telepített traffipax doboznak öltözve vakuzta le a gyanútlan autósokat a francia humorista, Rémi Gaillard.

Korábban már több hasonló csínyt is elkövetett a francia férfi, többek között a Super Mario gokartot valósította meg városi forgalomban. Ezúttal azt szerette volna kipróbálni, hogy milyen lenne, ha egy traffipaxnak önálló öntudattal rendelkezne, ezért egy telepített traffipaxnak öltözve riogatta az autósokat, de repülőtérre és vasútállomásra is betévedt. A vicces ámokfutásának végül a rendőrség szabott véget.

0 Tovább

Kiékelt gázpedállal égették le a Lamborghinit

Sokféle módon lehet fogyasztani az üzemanyagot egy szupersportkocsiból, elég vele menni például néhány kilométert, és garantáltan megcsappan a tankban lévő mennyiség. A Portlandi Autószalon tűzbiztonsági előírásai kimondják, hogy a kiállításra kerülő autókban nem lehet több negyed tank üzemanyagnál, egy Lamborghini Gallardót azonban ennél többel szerettek volna bevinni a show területére. A "szakemberek" nem a kocsikázós megoldást választották az üzemanyag elégetésére, úgy gondolták, jó lesz az is, ha valaki beül, és üresben tiltásig forgatja a motort a szükséges ideig. Mivel az illető lába egy idő után elzsibbadt, a gázpedálra nyomott, az üléssel kiékelt fadarab vette át a nemes feladatot, és még itt sem gondolt senki arra, hogy ebből a motorbőgetésből baj lehet. Lett is, először túlmelegedett a motor, majd kigyulladt, még szerencse, hogy legalább időben észrevették.

1 Tovább

Lezúzták a rendőrök a 270 lóerős kölcsönautót

Van az úgy, hogy valami nem az előzetes terveknek megfelelően sikerül. Valószínűleg a manchesteri rendőrség sem gondolta, hogy nem jó ötlet kölcsönkérni a Volkswagentől a 270 lóerős Golf R-t, pedig a teszt igen csúnya véget ért. A manchesteri rendőrség rendszeresen tesztel autókat abból a célból, hogy kiderüljön, érdemes-e bevenni egy-egy modellt a flottába, a Golf R-ről az biztosan kiderült, hogy egy nagy baleset után is ki lehet belőle kerülni élve. Az autó csúnya vesztét egy körforgalom okozta, a sofőrt a tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsból, a kórházból rövid megfigyelés után hazaengedték. A rendőrség vizsgálatot indított, ennek lezárásáig a balesetet okozó rendőrt felfüggesztették.

0 Tovább

Daciára parkolt a Hummer

Civil tankkal közlekedni nem csak azért veszélyes, mert a sofőr látványosan pazarlónak tűnhet benne, hanem azért is, mert a szükségesnél intenzívebben rombolja a környezetet. Szó szerint ez történt Romániában, ahol egy Hummer H2-es vezetője nem vette észre az ott álló Dacia Logant és a monster truckok könnyedségével felmászott az orrára. A Daciának azonnal vége lett, fekete vére a viacolorra folyt.

 

0 Tovább

Ezért jó a belső kamera

Sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat, ha egy fedélzeti kamerát szereltetünk az autónkba. Erre bizonyíték az alábbi két videó.

Az elsőn egy orosz városban beletolatnak egy BMW X5-össel a kamerás autóba, aztán felháborodnak, és a vétlen autósra akarják kenni az ütközést.


szólj hozzá: Ezért jó a belső kamera

A másodikon egy Infinitit vezető autós felháborodik azon, hogy kis követési távolságot tartanak mögötte, ezért megáll a belső sávban, és gyalog próbál odamenni a kamerás autó sofőrjéhez, hogy jobb belátásra térítse. Abban a pillanatban beüt a baj: egy Toyota Celica hátulról beléjük ütközik.


szólj hozzá: Ezért jó a belső kamera 2

0 Tovább

Így kell jégen, kamionnal, egy kereszteződésbe tolatni

Egy orosz teherautósofőr megunta a várakozást az út szélén, és úgy döntött, nem halogatja tovább a megfordulást. Az is lehet, hogy senki sem volt a fülkében, és magától kezdett el hátrafelé gurulni a lefagyott útburkolaton a monstrum. Mindenesetre nem lettünk volna a mögötte lévő autók egyikében. Az autósok egyébként villámgyorsan reagáltak a feléjük közeledő kamionra, és szétnyitották a tömött sorokat.


szólj hozzá: Orosz kamion forgalomba tolat

0 Tovább

Norvég rapperek dala a 190-es Merciről

A márkafanatizmus globális jelenség, a rajongók pedig szeretik hallatni a hangjukat. Akárcsak két norvég srác, Jan Emil Wathne és Ivar Kjetland, akik egy klipet is forgattak kedvenc Mercijük, az idén veteránkorba lépő 190-es tiszteletére. Van itt minden, nyolcvanas éveket idéző világítás, verdát polírozó, riszáló csajok, Volvósoknak és BMW-seknek is odamondogató szövegek és persze a "The Mighty 190" címszereplője, maga a tuningolt 190E. 

0 Tovább

Lamborghinivel vitték el egy körre a szőke nőt

Milyen lány is passzolna legjobban egy 1250 lóerősre felhúzott biturbós Lamborghini Gallardo Superleggerában a jobbegyre, mint egy férfimagazin címlapjáról megszökött, legalább ennyire felspécizett szőke ciklon? És vajon mit szól majd ez a lány, ha a sofőr egy padlógázzal hálálja meg, hogy elment vele egy körre?

Alul hasonló szituáció látható egy bikini-modellel és egy 900 lóerősre felhúzott Mitsubishi Lancer Evo IX-essel.

Nincs több kérdésünk, az elakadt szavú szőkeség helyett is beszéljenek a pixelek!


szólj hozzá: Bikinis lány, 900 lóerős Evo

0 Tovább

Pickupokkal bontották le az öreg autókereskedést

Biztos túl sok Halálos fegyvert nézett annak a bontásra ítélt amerikai Chevrolet autószalonnak a tulajdonosa, aki négy vadonatúj pickupot fogott be, hogy együttes erővel porig rombolják az öreg épületet. A Silveradókat kikötötték és lepadlózták. Egy kicsit erőlködtek, de a feladatot végül teljesítették, az egykori kereskedés homlokzata a földre zuhant. A tulajdonos valószínűleg - nem is annyira - burkolt reklámnak szánta a bontási akciót.


Ennél is erősebb reklámértéke volt a GMC termékelhelyezésének: a cég a Halálos fegyver mind a négy részéhez egy-egy vadonatúj Sierra pickupot gurított Mel Gibson alá, aki az 1989-es második részben lebontotta vele a bűnözők hegyoldalba épített villáját. Csoda, hogy a platós kisteherautó az amerikai autógyártás és a férfiasság egyik jelképe?

0 Tovább

Az utolsó pillanatban fogta meg az elszabadult BMW-t

Valószínűleg az öltönyös rövidtávfutás rekordját döntötte meg a videón látható férfi, aki veszélyt nem ismerve rohant, hogy megmentse elszabadut 3-as BMW-jét, miután elfelejtette behúzni a kéziféket. A piros kupé már veszni látszott, de az adrenalintól fűtött tulajdonos az akcióhősök lélekjelenlétével az utolsó pillanatban ugrott be a kocsiba és fékezte le, mielőtt az kigurult volna egyenesen a főútra a hatalmas kamionok alá. A felvétel egy autóreklámban is megállná a helyét, sőt, akár dezodort is el lehetne adni vele.

0 Tovább

Kanyarban előzte a villamost, nekiment egy másiknak

A videó alapján nem egy megkülönböztető jelzést használó furgonról van szó, így aztán felmerül a húszforintos kérdés, hogy mi a csudát keresett a villamosoknak fenntartott helyen, és ha már ott van, miért állt neki kanyarban előzni.



1 Tovább

Ámokfutást rendezett az unatkozó tartálykocsis

Nyilván unalmas lehet egész nap nyílegyenes utakon autózni egy tartályautóval, ám az alábbi videóban látható produkcióra aligha akad épeszű magyarázat. Az mindenesetre tény, hogy láthatóan nagy rutinnal kezeli és hintáztatja padkától padkáig a (nyilván üres) tartályos utánfutót.



0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek