Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elszabadult a turistabusz

Az alábbi videó nagy tanulsága, hogy ha kiszállunk kakaskodni a forgalom egy másik résztvevőjével, legalább a kéziféket húzzuk be, pláne, ha egy buszról van szó.



0 Tovább

Szőke cicák Ken Block legújabb videójában

Már megszokhattuk, hogy a ralipálya helyett inkább saját videóiban remekelő cipőgyáros minden egyes alkalommal csavar egyet a sztorin. Legújabb videójában nem vezetői tudását, hanem humorérzékét csillogtatja meg. Egy interjút láthatunk, ahol Ken Blockot a színész-humorista Nick Swardson, az erősen elmaszkírozott riportert pedig maga Ken Block alakítja, aki a látvány kedvéért bevet néhány szőkeséget és komoly önkritikával figurázza ki saját magát.

0 Tovább

Nem kellett volna sietni

Ha az mondjuk, hogy ennek a Hyundai Accentnek a sofőrje nem az út- és forgalmi viszonyoknak, no meg autója futóművének és saját vezetési képességének megfelelően vezetett, akkor nagyon enyhén fogalmaztunk.


szólj hozzá: Nem érdemes sietni

0 Tovább

Operatőrt gázolt a terepjáró

A motorsport veszélyes, de a videón látható operatőr, akin átugratott a terepjáró, mégis megúszta. Az eset egy off road triálversenyen készült.


szólj hozzá: A legszerencsésebb operatőr

0 Tovább

Stopposok miatt repült az árokba

Veszélyes helyen stoppoló fiatalok okozták a vesztét egy autósnak. A bekamerázott autóval láthatóan nem a jeges útviszonyoknak megfelelő sebességgel haladó sofőr még akkor sem volt hajlandó lassítani, amikor meglátta a két integető stoppost az út szélén. Ez végül ahhoz vezetett, hogy a kikerülő manőver során megcsúszott az autója, és az árokban kötött ki vele.


szólj hozzá: Veszélyes stoppolás

0 Tovább

Áttörte a betonfalat a tanulóvezető

Egy lengyel nő izgalmában a gázt nyomta a fék helyett, az oktató nem ült mellette.



A tanulóautónak átépített Suzuki Swift kamerái végig rögzítették, ahogy a benne ülő hölgy a rutinpályán gyakorol, miközben az oktató kívülről nézi, hogy nem lépi át a felfestéseket és nem megy neki egy bójának se. A teljesen szokványos gyakorlás akkor fajul el, amikor meg kéne állni, mert ekkor a fék helyett a gázt nyomja tövig a tanuló, aki annyira leblokkolt, hogy áttörte a pálya betonkerítését és egy kétsávos úton kötött ki. Szerencsére a Swiften kívűl senki nem sérült meg a balesetben.



0 Tovább

Kezében maradt a kormány

Egy autóversenyen bármi megtörténhet, a lazán rögzített csavarok miatt kieshet a kerék, egy eltévedt rugó megtámadhat egy gyanútlan pilótát vagy akár a versenyző kezében maradhat a kormány. A sebringi Porsche kupa rajtja közben az egyik pilóta éppen a jobb helyért harcolt, amikor az önmagában többmilliót érő kormány egyszerűen a kezében maradt. Egy igazi versenyző ebből nem csinál nagy ügyet, csak szépen visszailleszti a helyére anélkül, hogy közben elvétené az ívet, vagy pozíciót vesztene.

0 Tovább

Poéngyárak céltáblái lettek a hummeresek

Hét elején beszakadt a Balaton jege két Hummer terepjáró alatt. Maradandót alkottak, hiszen azóta egy ország nevet az ezzel kapcsolatos poénokon. Összeszedtük a legjobbakat.

Még több hummoros fotó a Hummerekről. Kattintson a képre!)

Ha a Hummer márka reklámozni akarta volna hazánkban magát, akkor keresve se találhatott volna jobb ötletet erre, mint amit két H2-es tulajdonos csinált. A Balaton jegére felhajtó, majd ott elsüllyedt két terepjáró sztorija egy nap alatt átsöpört az egész magyar médián, majd azóta a poéngyárasok kedvelt céltáblái lettek. Összegyűjtöttük az eddig született hummeres alkotásokat, bár a termést látva valószínűleg még nincs vége az inváziónak és már most ki lehet jelenteni, hogy egy új mémmel gazdagodott az eddig sem szűkös repertoár. Az meg már csak hab a tortán, hogy a Hummer-jelenséghez remekül passzolnak a már jól ismertek, Chuck Norris felbukkanása szinte kötelező kör.

És akkor el is érkeztünk a szóviccre építő képekhez, amelyek közülük az alábbi alkotás érdemel nagyobb figyelmet, már csak azért is, mert ez egy újabb bizonyíték arra, hogy vannak olyan egészséges felnőtt férfiak, akiknek tényleg jól áll a fehér színű öltöny.


Két mém zseniális találkozására példa az alábbi kép, amelynek alkotója nem elégedett meg azzal, hogy a Hummerek elé rakta azt az utóbbi időben rengeteg vicces fotón feltűnő szerencsétlen Vígh Andrást, hanem két birodalmi lépegetőt is rakott a háttérbe a hitelesség kedvéért.


A végére hagytuk a szerintünk leggyilkosabb alkotást, ami azért maradandó a maga nemében, mert nem is látszanak rajta Hummerek, mégis ezen lehet a legtovább jajongani. Spongya Bob most is a legjobb formáját hozta.

Az alábbi videóhoz csak annyit fűznénk, hogy már emiatt megérte beáztatni azt a kép Hummert.

0 Tovább

Utat tört magának a forgalomban a terepjárójával

Sajnos valószínűleg soha nem derül ki, hogy mi késztette az alábbi videóban látható Mercedes ML terepjáró sofőrjét arra, hogy szó szerint utat törjön magának a forgalomban. Nem zavarta, hogy a forgalommal szemben halad, mint ahogyan az sem, hogy ehhez egy Ladát is odébb kell lökdösnie a saját autóját is megrongálva. A mercedeses viselkedésére az sem magyarázat, hogy láthatóan a Lada sofőrje se nagyon igyekezett megkönnyíteni a dolgát, szépen kihúzódott a felezővonalhoz és a kelleténél nagyobb távolságot hagyott maga előtt.


szólj hozzá: Utat tör magának a Mercis

1 Tovább

Megfejelte a Lada szélvédőjét

Menőnek tűnhetett, hogy egy fiatal srác átugrik egy mozgásban lévő autó felett, de a mutatványt elfelejtették pontosan begyakorolni.

Egyre elképesztőbb mutatványokat találnak ki maguknak a fiatalok, de a tervezésre sokszor nem fordítanak elég időt. A sebesség helytelen megválasztása gondokat okozhat, nem csak a csúszós utakon, hanem egy egyszerűnek tűnő produkció közben is.

Az alábbi videón egy fiatalember egy mozgásban lévő autó felett szeretne átugorni némi segítséggel. Szerencsétlenségre a „gondos” tervezésbe egy kis hiba csúszott, a Lada túl gyorsan ért a tett színhelyére, így a hatalmas ugrás helyett egy szánalmas gázolás lett a produkció vége.

0 Tovább

Kigyulladt egy Corvette bikázás közben

Egy holland Corvette-tulaj nem tudta elindítani sportkocsiját, mert lemerült az akkumulátora. Egy autóstársa a segítségére sietett, de miután csatlakoztatták a bika kábeleket és a tulaj indítózott, a Z06-os V8-as motorja lángra lobbant. A tűzoltók eloltották, de a sportkocsi sofőrje kétszer is megbánta, hogy nem rohant rögtön egy új akkuért az autósboltba.

0 Tovább

Ha nincs pénzed Range Rover Evoque-ra...

Nem tudjuk, hol készült a lent látható pár kép, de az biztos, hogy akárhol fordul is meg az átlátszó jármű, nagy feltűnést fog kelteni.

A recept: végy egy bringóhintót, és hajtogasd rá rengeteg sárga drótból a manapság legmenőbb terepjáró karosszériáját.

Ha igazi Evoque-ról is olvasnának, ide, vagy ide kattintsanak.

0 Tovább

Amikor egy versenyautóból kínzókamra lesz

Egy Forma-1-es versenyautó kipróbálása pusztán utasként is jó bulinak tűnik, de nem árt felkészülni a pilótákat érő extrém erőhatásokra. Az Abu Dzabiban fekvő Yas Marina pályán egy kétüléses autóban ki lehet próbálni, mit élnek át a versenyzők, és az is kiderül, miért van szükségük kitartó erőnléti edzésekre. A videón látható hölgy feje össze-vissza csapódik minden irányba, legjobban a féktávok teszik próbára, amikor bukósisakos feje tehetetlenül előrebukik.

0 Tovább

Félresikerült Lada-drift

Egy orosz "wannabe" driftversenyző megmutatja, hogy a jó öreg hátsókerék-meghajtású Lada 2107-essel is lehet driftelni. A súlyos hibát akkor követte el, amikor hátrafelé is megpróbálta a mutatványt. Tekerjenek 2:07-ig, hogy lássák a szánalmas borulást.


szólj hozzá: Félresikerült Lada-drift

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek