Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fának csapta a Clio RS-t egy lengyel ralis

Viszonylag egyenletes ívűnek tűnik, egy malőr miatt mégsem sikerült bevennie egy kanyart annak a lengyel ralisnak, aki emiatt egy fának csapta becsövezett Clio RS-ét. A Renault orra ezer darabra hullott, a motor kiszakadt a helyéről, ennek ellenére szerencsés kimenetelű volt a baleset, hiszen az utastér sértetlen maradt, és a bármilyen védőfelszerelés nélkül kikászálódó pilóta is csak lelki sérüléseket szenvedett. Túlélését az égieknek köszönheti, talán nem véletlen, hogy a 360 fokban megpördült autó végül éppen egy útmenti Jézus-szobor mellett állt meg.



0 Tovább

Motorost gázol a felbőszült nő

Brazíliában egy magáról megfeledkezett nő többször elgázolt egy motorost azért, mert az korábban bevágott elé a lámpánál.

Nem hittük volna, de manapság ez is megtörténhet. Az alábbi videón Brazíliában egy közlekedési konfliktust láthatunk, annak a végkifejletét. A hírek szerint egy motoros egy lámpánál bevágott egy Fiat szabadidő-autó elé, amelyen annyira feldühítette magát az autót vezető nő, hogy utána nekiment a motorosnak.

A motoros ezt zokon vette, erre a fiatos hölgy még egyszer nekiment. A motorjáról lepattant férfit újra elgázolta, majd a végén a fekvő motoron átgázolva a parkoló autóknak csapódott.

Ezek után külön csoda, hogy a motoros nagyobb sérülés nélkül megúszta.

0 Tovább

Lada pörög a havas autópályán

Már megint egy ladás, aki nincs tisztában a fizika és a saját képességeinek a korlátaival.

A Lada 2105-ös nem éppen korunk legstabilabb járműve, ezért ha valaki nem rendelkezik megfelelő vezetéstechnikai felkészültséggel, akkor nem érdemes vele száguldozni az autópályán. Főleg nem hóban.

Az alábbi videóban látható Lada tulajdonosa láthatóan nincs tisztában sem a saját maga, sem az autója és a gumiabroncsok képességeivel. Ésszerűtlenül hirtelen próbál sávot váltani, aminek meg is lesz az eredménye. Szerencséje volt, a végén így sem ment neki semminek, és rajta sem gázolt át senki.

0 Tovább

A gyorsulási verseny legnagyobb mázlistája

A negyedmérföldes gyorsulást ugyan elvesztette, de az autóját épségben vihette haza az a Nissan GT-R tulajdonos, aki egy másik GT-R-rel állt ki versenyezni, amikor valami balul sült el. Bár nem tűnik nagy feladatnak időben a gázba taposni és egy egyenes aszfalton megpróbálni lenyomni az ellenfelet, előfordul, hogy valakinek ez még egy összkerékhajtású, automataváltós szuperautóval sem sikerül. A csúcs Nissan feneke hirtelen kitört és táncolni kezdett, az pedig már csak a nagyon szerencsésen kapkodó sofőr őrangyalának köszönhető, hogy a drága autó néhány milliméterrel éppen elkerülte a pályát határoló mindkét beton elválasztót.

0 Tovább

Életre kelt a reklám a pécsi utcán

Nincsenek véletlenek! A pécsi cirkuszból elszabadult állatokat a Bama.hu olvasója örökítette meg. Nem csak egy nagyszerű kép született, de a Fiat 2000-es Punto reklámja is egyszerre valósággá vált. Tizenkét évvel ezelőtt városi dzsungellel hirdették új kisautójukat az olaszok, melyben a zsiráfok és zebrák között egy világos metálzöld Punto tűnt fel, akárcsak most, a pécsi aszfalton.

Fotó: Karátson Eszter

0 Tovább

Átrepült a beton elválasztón a driftelő Mustang

Az oroszok vezetői tudásáról már számos videóval megemlékeztünk, az utcán driftelő Mustang esete viszont bárhol a világon megtörténhetett volna. Nem kellettek hozzá úttalan utak, tintás sofőrök vagy kétségbeejtő műszaki állapotú autók, csak egy erős hátsókerekes sportkocsi, egy széles utca és egy nagy gáz, ami elég volt hozzá, hogy kétszer is kitörjön a Mustang hátsója és a beton elválasztón átrepülve oldalba kapjon egy gyanútlan 107-es Peugeot-t.

0 Tovább

Levitte a Maserati ajtaját a busz

Egy rossz mozdulat és máris megvan a baj. Egy lengyel tévéműsor forgatásán minden összejött, amikor egy Maserati Gran Turismo kipróbálása közben a műsorvezető, Adam Kornacki helyet cserélt a kormánynál ülő színésznővel Malgorzata Sochával.

A szőkeség óvatos volt, miután kiszállt, becsukta maga után az ajtót, a férfi azonban a szakadó eső ellenére nyitva hagyta neki a sajátját, ezt a rossz szokását pedig megismételte, amikor beszállás közben sem húzta rögtön magára, hanem ott hagyta a hosszú kupéajtót szabad prédának a mellette álló busz számára.

A gyanútlan buszsofőr elindult, anélkül, hogy körülnézett volna, a kikanyarodó busz háta pedig beleakadt a kitárt ajtóba, ezzel drágán javítható sérülést okozva az olasz luxussportkocsiban.

0 Tovább

Vontatás közben esett ki a Lada kereke

Oroszországban mindig történik valami, általában egy Ladával. A legutóbbi, fedélzeti kamerával rögzített incidensben kettő is részt vett. Az egyik kocka Lada vontatta a másikat, amikor egy rendkívül szerencsétlenül kivitelezett manőver közben kiesett a vontatott 2107-es bal hátsó kereke. Végülis rossz volt, hiszen vontatták, ilyesmire azonban csak kevesen számítanak, még maguk az érintettek is előadták a klasszikus fejvakarós számot, miközben a kamerás kocsiból egyszerűen csak kiszállt valaki és elrúgta az útjából a kóbor kereket.

0 Tovább

Egymást szorították le a havas főúton

Két orosz autós a közúton rendezi le konfliktusát. Kettejük csatájából csak a szerencsének köszönhetően nem lett tragédia.

Sajnos a történet eleje nem látszik, hogy pontosan mi bőszíthette fel a Ford Focus tulajdonosát. Igazából mindegy is, hiszen arra nincs magyarázat, amit csinált. A fordos többször a saját biztonságát is veszélyeztetve szorítja le autósunkat, miközben több ártatlan szembejövőt is veszélyeztetnek. Az egyik autó a frontális ütközés elkerülése érdekében még a havas mezőbeis hajtott, tehát a két autós küzdelmének így is vannak áldozatai.


Igazából nehezen érthető az autósok ilyen reakciója, ugyanis arra nem gondolnak, hogy ha a nagy keménykedésben az ő autók hátulját csak egy kicsit is meglökik, akkor biztosan jó nagyot forognak pörögni, szerencsés esetben ennyivel megússzák.

0 Tovább

Egy megszállott Barcelona-rajongó Ferrarija

Egy dubaji Ferrari tulajdonos annyira rajong az FC Barcelonáért, hogy a gyönyörű 458 Italiájának az oldalára egy, a csapatot ábrázoló képet festetett fel.

A labdarúgás talán a legnépszerűbb sport a világon, az igazi klasszisokat szinte félistenként tisztelik a rajongóik. Éppen ezért nem meglepő, hogy a világ jelenleg talán legjobb klubcsapatának olyan dubaji szurkolója is van, aki a gyönyörű Ferrariján akarja megmutatni melyik csapatért rajong.

Persze a tulajdonos egy kicsit talán túlzásba esett a hatalmas Barcelona jellel, de még ennél is durvább, hogy a teljes csapat ott virít az autó oldalán. Ennél talán finomabban is kifejezhette volna rajongását.

0 Tovább

Elhagyta a tanulót az iskolabusz

Nem tanácsos a csomagtérben szállítani a tanulókat, mert előfordulhat, hogy kinyílik az ajtó.

Úgy tűnik, Kínában nagyon rugalmasan kezelik a biztonság kérdését, nem aggasztja őket a sérülésveszély. Az alábbi videón egy kisiskolást hagy el egy iskolabusznak látszó mikrobusz, amely eleve nem az utasülésen szállította a gyereket, hanem az ülések mögé, a csomagok helyére volt bepréselve. Valamitől a kanyarban kinyílt a hátsó ajtó, és az utas kiesett. A sofőr természetesen nem vette ezt észre.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek