Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Daciával hajtott a metróba

Mélygarázs behajtónak nézte egy Dacia Duster vezetője Chaussee d'Antin-La Fayette metróállomáshoz vezető lépcsőt Párizs belvárolásban, és megpróbált lehajtani rajta. Szerencsére a 26 éves férfi időben észrevette, hogy rossz helyen jár, és még sikerült úgy megállítania a román terepjárót, hogy a hátulja a felszínen maradjon. Ettől függetlenül önerőből már nem tudott kitolatni, a tűzoltók húzták ki a sértetlen autót. Szerencsére senki sem sérült meg az eset során. Mint utólag kiderült, a férfi nem volt ittas, talán csak a látásával van baj.  


szólj hozzá: Dacia a metróban

0 Tovább

Aknafedél borította fel a terepjárót

Az oroszországi Szocsiban gőzerővel készülnek a 2014-es téli olimpiai játékokra. Feltehetően a sietős építkezés áldozata lett az alábbi videóban látható Land Rover Freelander, amely egy szabálytalanul lefedett aknafedélen borult fel, és állt meg az oldalán.

6 Tovább

Szervizben landolt a fék nélkül vontatott Fiat

Az orosz autósok gyakran produkálnak szokatlan mutatványokat az utakon. Legutóbb egy lerobbant Fiat Croma szabadult el, melyet többek között fékproblémák miatt kellett egy Hyundai Matrixnak bevontatnia. Nehéz elképzelni, mire számított a két sofőr, de egy fékezést előbb-utóbb úgyis be kellett volna iktatniuk. A végzetes pillanatra egy körforgalom kijáratánál került sor, itt a Fiat vezetője elrántotta a kormányt, a kötél elszakadt, a kocsi átvágott a forgalmon, majd a legjobb helyen, egy szervizben landolt. Erre szokták mondani: direkt így akartam.

0 Tovább

Utat csinált magának az eltorlaszolt ladás

Bosszantó dolog, ha nem tudunk kiállni egy szabálytalanul parkoló autó miatt, de amit az alábbi videóban látható ladás csinál a körülötte álló autókkal, erős túlzás.



5 Tovább

Utat csinált magának az eltorlaszolt ladás

Bosszantó dolog, ha nem tudunk kiállni egy szabálytalanul parkoló autó miatt, de amit az alábbi videóban látható ladás csinál a körülötte álló autókkal, erős túlzás.



0 Tovább

Lezúzták a 70 milliós Ferrarit

A 458 Italiának kitört a futóműve, emiatt még a mentés során is sérülések keletkezhettek benne.

Egy Ferrari tulajdonos a lengyelországi Swidnicában figyelmetlen volt, és az eső áztatta körforgalomban úgy a padkához vágta az új 458-as Ferrariját, hogy annak kitört a kereke. Kerék nélkül a mentés sem volt könnyű, rossz nézni, hogy vonszolják fel sérült Ferrarit a trélerre, valószínűleg az autó hasát is sikerült összekarcolni.

A helyi sajtó szerint a tulajdonos figyelmetlen vezetésért még kapott egy 200 zlotyis (15 ezer Ft) bírságot is, ami aprópénz ahhoz képest, amekkora kár keletkezett a 70 milliós sportautón. Szerencsére a balesetben senki sem sérült meg.

2 Tovább

Kiegyenesíti az első kanyart a drag versenyautó

Mindent a helyén kell kezelni, használni pedig méginkább. A drag versenyautók kizárólag nyílegyenes pályán rendezett gyorsulási versenyekre alkalmasak, bődületes erejük és filigrán első kerekeik bármilyen más pályán használhatatlanná teszik őket. Ezt vagy nem tudta, vagy egyszerűen nem akarta tudomásul venni egy drag tulajdonosa, aki egy kanyargós hegyi versenyen akart elindulni egy autós fesztivál keretein belül. Ahogy az sejthető volt, az első kanyarban lerepült a pályáról, egyenesen az árokba. Megérte a tanulópénz?

0 Tovább

Az utolsó pillanatban fogta meg az Uralt

Vannak az autózásban olyan pillanatok, amikor úgy érezzük, jobb lett volna otthon maradni a fotelünk és egy bögre kakaó társaságában. Ilyesmit érezhetett a fedélzeti kamerás autó sofőrje is, amikor megpillantotta a feltorlódott kocsisor felé, kanyarban, vizes úton száguldó Ural teherautót, amely végül olyan szerencsésen fordult keresztbe, hogy az utolsó pillanatban kerülte el az ütközést. Egy kiadós veszekedésre azért még így is futotta.

0 Tovább

Pirosnál táncol a hiperaktív teherautó

Oroszországban sikerült rögzíteni a különleges kisteherautót, amely még a sokat látott helyi utakon is bizarr látvány. Első ránézésre nincs semmi különös a forgalommnal békésen guruló dobozos Hyundaiban, de ha egyszer pirosra vált a lámpa, vad buli, vagy talán egy vadállat (esetleg albán vagy csecsen menekült csapat) szabadul el odabent és az egész bódé ugrálni, táncolni kezd. Fel-le, jobbra-balra mozog a doboz, még elképzelni is nehéz, mi lehet a szállítólevélre írva.



0 Tovább

Veterán Porschét zúzott le a Jeep

Egy Jeep tulajdonosa pont egy szálloda előtt vesztette el uralmát az autója felett, így összetört egy Minit, egy Maseratit és egy veterán Porschét.

Miami közelében egy Hotel parkolójában zúzott le több nagyértékű autót egy Jeep tulajdonosa. Azt nem lehet tudni, hogy pontosan mi történt, de szerencsétlen jeepes pont a szálloda előtt vesztette el uralmát az autó felett, így a parkolóba rohant. A Cherokee sofőrje egy Maserati GranTurismo S-t, egy Mini Countryman Cooper S-t és egy láthatóan jó állapotú Porsche 356-ost zúzott le. Az autók összértéke körülbelül 90 millió forint.

0 Tovább

Gyorsulás közben felrobbant

Egy amerikai gyorsulási versenyen a táv felénél felrobbant az egyik induló motorja.

Matt Hagan, egy amerikai gyorsulási bajnok a hétvégén elindult egy versenyen Észak-Karolinában. A táv körülbelül felénél leszakadt az egyik szívószelep a motorban, ami berepült a hengerbe, majd az erőforrás egy pillanat alatt felrobbant. A robbanás olyan erejű volt, hogy a gyorsulási autó komplett burkolatát szétvitte, az autó és a motor darabjai a környéken szétszóródtak.

Szinte hihetetlen, hogy a versenyző nem sérült meg, sőt az égő roncsot még a saját sávján belül is meg tudta tartani.

0 Tovább

Végül csak felborult a luxusterepjáróval

Az autók iránt fogékony arab úriembereknek alapvetően kétfajta igen kedves elfoglaltságuk van: vagy kiállnak egy hosszú egyenes útszakasz mellé és nézik, hogyan driftelnek a haverok, vagy összegyűlnek a homokdűnék közé és ott feszegetik önmaguk és járműveik képességeinek határait. Az alábbi videóban sikerült is ezt átlépni, egy Lexus LX 570-nel.



0 Tovább

Behajtott az autószalonba a dühös ügyfél

Sajnos az alábbi videókból nem derül ki, hogy mitől gurult úgy be az az orosz úriember, aki a Suzuki Vitarájával lerombolt egy Nissan-szalont, azt viszont meg kell hagyni, hogy alapos munkát végzett, nem sok minden maradt egyben az épületben.


0 Tovább

Rombolt a vontató Kamaz

Ez történik akkor, ha egy megpakolt billenős Kamaz megpróbál kirángatni egy másik beragadt dömpert a dagonyából. Az ilyenekre szokták mondani, hogy az anyagi kár jelentős.



1 Tovább

Így lehet porrá zúzni egy Honda CR-V-t

Egy Honda tulajdonos a legendás Nürburgringen egy szabadidő-autóval akarta megváltani a világot. Nem sikerült neki, totálkárosra tört a CR-V.

A világ egyik leghíresebb versenypályája a régi Nürburgring, a Nordschleife. A világ minden tájáról érkeznek ide turisták csak azért, hogy legalább egyszer megtehessenek egy kört. Bárki felmehet a pályára, egyszerre mehet motor, autó, sőt még turistabusz is.

Sajnos elég sűrűn vannak balesetek, gyakran a vezetők az autózás hevében rosszul mérik fel, hogy mire képes az autójuk, majd jön a baleset. Ahogy az alábbi videóból is látszik, egy szabadidő-autóval nem érdemes száguldozni, ugyanis a magas súlypont miatt könnyen borul.  A videón látható Honda CR-V gyakorlatilag megsemmisült, de a hírek szerint a vezető és utasa viszonylag jól van.

Egy másik kameraállásból látszik a teljes bukfenc (egy perctől érdemes nézni):

0 Tovább

Buszsofőr állította meg a gázolót

Egy gázolás után az autós lelépett volna a helyszínről. A helyi BKV-s sofőr azonban eltorlaszolta az utat a buszával.

Pennsylvaniában egy autós későn vette észre, hogy a hídon áthaladva mindenki kikerül egy kerékpárost, majd egyszerűen hátulról felöklelte. Ahelyett hogy segített volna áldozatán, az autós elmenekült volna a helyszínről, de az előttük közlekedő buszsofőr mindenre figyelt. Valószínűleg a tükörből láthatta a gázolást, majd a menekülő autós előtt keresztbeállt.


szólj hozzá: Buszos állítja meg a gázolót

2 Tovább

A csajok, a zsaruk és a fánkok esete

Eszement kampányt találtak ki az Amerikában Scion márkanéven forgalmazott Toyota iQ számára. Összehoztak egy csapat bikinimodellt és egy regiment zsarut, elvitték őket egy fánkoshoz, majd kaptak egy kisautót, hogy azzal formáljanak fánkot - pörögjenek - egy büfé parkolójában és közben fogyasszanak is az említett süteményből és próbáljanak meg hozzá tejet inni. Lehet, hogy ez az ötlet autómosó reklámnak jobb lett volna, de biztosan felhívja a figyelmet az apró, mégis négyüléses iQ-ra. Talán nem ártott volna még belőle egy kevés.

0 Tovább

Plüsskutya megmentéséért törtek fel egy Mercedest a rendőrök

Betörték egy parkoló autó ablakát rendőrök Angliában, hogy megmentsenek egy plüsskutyát.

0 Tovább

Elszabadult az autó a karambol után

Az ütközést megúszta pedig nem volt bekötve. Kiszállt vitatkozni, de az autó sebességben maradt.

Sok tanulságot lehet levonni az alábbi videóból, ám a legfontosabb kétségtelenül az, hogy nem viccből találták ki a biztonsági övet, és ha kipattanunk vitatkozni az autóból az automata váltót lehetőleg tegyük üresbe.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek