Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Óriási volt az arca, nagy tömeg előtt zúzta le a BMW-t

Állítólag 700 lóerősre tuningolták ezt a vietnami M6-ost, amelynek tulajdonosa villantani akart egyet a nézelődőknek. Hát, sikerült is neki, bár valószínűleg a taxis és a robogós letarolása nem szerepelt a terveiben. Ez azért így elég égő.

0 Tovább

A Párizsi Autószalon legszebb lányai

A jelek szerint vagy nagyon hideg van a Párizsi Autószalonon, vagy csak szimplán tombol a minden beborító prüdéria, mert az autók körül mosolygó lányok nyakig be vannak öltözve.

A GT Spirit nevű autós portál tudja mi kell az olvasóinak, alig nyitotta meg a kapuit csütörtök reggel a Párizsi Autószalon, máris kiraktak egy galériát a rendezvényen talált hölgyekről.

A képeket elnézegetve sajnos hamar kiderül, hogy sem a felhozatal, sem a tálalás nem igazán erős. A nem túl szigorú szemmel castingolt hölgyek nyakig fel vannak öltözve, ráadásul ami rajtuk van, az se túl szexi. Nem azt mondjuk, hogy félmeztelenül, festett cicivel kell autót eladni, de ez robbantott csirkejelmez például teljes tévút.

3 Tovább

Nincs menekvés, ha borul a farönkszállító kamion

Tisztára, mint a Végső állomás 2. - csak ez a valóság. Az Odessza közelében történt baleset állítólag a farönköket szállító kamion fékhibája miatt történt, a sofőr próbálta elkerülni a balesetet, de nem járt sikerrel. Szenzációs, ahogy a lámpánál várakozó autók próbálják menteni a menthető: a piros kombinak majdnem sikerül is a menekülés, de végül csak megcsapja az egyik husáng.

0 Tovább

Pofán csapta a Merci-ajtó a figyelmetlen nőt

Egész precízen oldja meg a tolatást a szőke nő a Mercivel, de aztán elszabadul a pokol. A domb tetején kiszállt, hogy összeszedjen valamit, de a kézifékről elfeledkezett. Az autó útjából még valahogy kikeveredett, de ahogy utána futott, jött a csatt. Duplán.

1 Tovább

Levélben kérte a kerékbilincs leszedését, megúszta a büntetést

Az e-mailekre nem reagált a Ferencvárosi Közterület-felügyelet, amelynek munkatársai végül több telefonhívás után vették le a bilincset az autóról közel 18 órával az első bejelentés után, de erről sem értesítették a tulajdonost. Érdekesz sztori következik.

0 Tovább

Két lúzer röhejes bunyója egy taxiért

És nem, nem csak a filmekben van ilyen! Két New York-i üzletember megy egymásnak egy taxi miatt, de a bunyóban semmi férfias nincs. Igazából szánalmas az egész.

0 Tovább

Dühös mókust rejtegetett a pólója alatt a részegen lekapcsolt autós

Állampolgári bejelentés alapján állítottak meg egy furcsán mozgó, ezüstszínű pickupot a floridai rendőrök. Noha minden jel egyértelműen arra utalt, hogy a 23 éves sofőr erősen ittas állapotban ült volán mögé, a rendőrök magyarázatot kértek tőle a szokatlan irányváltásokra. A sofőr azt mondta, azért bénázik, mert éppen elevenen falja fel egy mókus - ezen a ponton valószínűleg már a rendőrök sem tudták, hogy sírjanak vagy nevessenek. Aztán tényleg találtak egy mókust a férfi pólója alatt, de egyáltalán nem tűnt vérszomjasnak, csak egy kicsit dühösnek.

via nbc

0 Tovább

Trolikábel tette tetőre a Ford Focust

Mit nézett ez a focusos? Az biztos, hogy nem az utat, egy ekkora, leszakadt felsővezeték-darabot nem lehet nem észrevenni. Most tuti megtanulta, hogy az ilyen akadályokat ki kell kerülni. Jó nagy kapás volt!

0 Tovább

Mindenen áthajt az őrülten rohanó furgonos

Nagyon siet ez a furgonos, ott előz, ahol csak tud. Padka vagy járda, a sofőrnek mindegy, csak nyomja rendületlenül. Egy kommentelő szerint a sietség oka, hogy a kisteherautó az egyik lengyel futárcégé, ahol a késés minden bizonnyal ismeretlen fogalom.

0 Tovább

Karambol és cserbenhagyás a világ legrosszabb parkolása után

Igen, tudjuk, hogy a férfiak is tudnak ugyanolyan bénán parkolni, mint a nők, de erről mindig kevesebb a videós bizonyíték. Ezen az oroszországi felvételen két nő főszereplésével láthatunk sokkolóan béna parkolást: a Dacia kormánya mögött ülő hölgy először elsodorja barátnőjét, padlógázzal beletolat egy másik autóba, majd teljesen megzavarodva fogja magát és elhajt. Azt sem nézi meg, mi lett a segítőjével - hát, ehhez azért pofa kell.

0 Tovább

Villám csapott a polgármester autója mellé

Az oroszországi Zseleznogorszkban kis híján villám csapott a város polgármesterének autójába, egy Toyota Land Cruiserbe, az esetet egy arra járó kocsi fedélzeti kamerája rögzítette. Az incidens időpontjában csak Vadim Medvegyev sofőrje ült az autóban. Noha a villám nem közvetlenül a Land Cruisert találta el, a fedélzeti elektronika néhány másodperccel a becsapódás után felmondta a szolgálatot, trélerrel kellett szervizbe szállítani a kocsit.

0 Tovább

Szemtelenül profi drift az utcasarkon

Végre valaki, aki nemcsak azért vesz magának Mercedes-Benz C63 AMG-t, mert megteheti, hanem mert vezetni is tudja. Az orosz figura a városban sem szégyell betyárkodni a hátsókerekes sportszedánnal, az egyik utcasarkon úgy körbedrifteli az előtte szerencsétlenkedő Mondeót, hogy öröm nézni. Ha valaki esetleg azt hinné, mázlija volt, az vessen csak egy pillantást az első kerekek állására. A leglazább az egészben, hogy a manőver előtt még a vészvillogó nyomkodása, vagyis a kamerás autónak való hálálkodás is belefért a felkészülési időbe. Zseniális, muszáj többször megnézni!

7 Tovább

Emeleti hálószobába repült egy Lexus

A baleset Epsomban történt vasárnap hajnali három órakor. A hálószobában alvó pár sérülés nélkül úszta meg az esetet, és a kocsiban ülő három ember sem sérült meg súlyosan. A Lexus legalább 25 métert repült a házig: egy kanyarban nekicsapódott több autónak, ezután emelkedett a levegőbe.

0 Tovább

Eljár a lába a bosszúálló gyalogosnak

Szó se róla, elég ijesztő, ha zebrán akarják elcsapni az embert. Az orosz gyalogosnál is először a rémületé a főszerep, de gyorsan magához tér - és büntet.

0 Tovább

Tiszta pénzkidobás

Szeptember 12-én, szerdán nem mindennapi autós üldözésnek lehettek szemtanúi a járókelők és a tévénézők Los Angelesben. A bankrabló a Volvo XC90-es hátsó ülésén ülve azt találta ki, hogy kidobálja az ablakon a nemrég zsákmányolt készpénzt, hogy az azt felszedő járókelők hátráltassák a rendőröket az üldözésben. Egy ideig bevált a taktika, de 80 perc után elfogyott a pénz a zsákból, és a rendőrök is elkapták a rablókat.


szólj hozzá: Tiszta pénzkidobás

0 Tovább

Kiállításról hazafelé törte össze a Ferrari F40-est

Még egy Ferrari F40-essel kevesebb szaladgál az utakon, ezúttal Vancouverben törtek össze egy klasszikust. A valószínűleg tapasztalatlan sofőr egy kiállításról tartott hazafelé a sportkocsival, amikor a vizes úton elveszítette felette az uralmat. A Ferrari több karosszéria-eleme is komolyan megsérült, valamint az olaj is elfolyt belőle. Kár érte.

1 Tovább

Medve okozott 13 milliós kárt egy Toyotában

Zsákmányt kereső medve tépett szét egy Toyota Sequoiát Calgaryban. A mackó nem sok ép elemet hagyott az SUV-ban, a pusztítás után ráadásul még a dolgát is elvégezta a hátsó ülésen. Vagy előtte, de ez végül is mindegy: a kanadai biztosító 13 millió forintnál befejezte a károk összesítését, lekönyvelték totálkárra az autót.


1 Tovább

Felhajtott a szalagkorlátra a sort előző sofőr

Klasszikus ki nevet a végén: amíg a padkán előzte a sort, a fordos kuncogott a többieken, aztán amikor benézte a szalagkorlátot, őt röhögték ki keményen.

2 Tovább

Szemétből épített Lamborghini

Aki akar magának egy Lamborghinit, akkor is megszerzi, ha egyébként nincs pénze rá. Egy kínai szuperexluzív Reventónt épített magának - kidobott és felesleges autóalkatrészekből.

1 Tovább

A sofőr kezében maradt a Nissan Qashqai kormánya

Kari Alentolának, a finn Yle TV munkatársának kellemetlen élménye volt egy Nissan Qashqai-jal. A kompakt SUV roppant népszerű az országban, a júliusi értékesítési lista élén végzett, ez az első eset, hogy csak úgy leesett a kormány a helyéről. Szerencsére nem egy közepes tempójú kanyar közepén, hanem dugóban állva történt a malőr, a Nissan azonnal vizsgálatot indított. Egyelőre minden jel arra utal, hogy elszigetelt esetről van szó.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek