Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bemutatón hajtottak egymásba a béna szlovák rendőrök

Fantasztikusan jól eljátszották a szlovák rendőrök, hogy nyakon csípnek egy bűnözőt, kár, hogy közben két autót is leamortizáltak. Legalább folytatták a show-t, mintha mi sem történt volna, de záróra után valószínűleg sor került néhány kellemetlen beszélgetésre.

0 Tovább

Csoda, hogy élve szálltak ki a Ladából

Igazi rejtély, hogy milyen manővert tervezett a ladás, a dolog végeredménye viszont egészen megdöbbentő lett. Akkora erővel csapódott az autó a szembejövő kamionnak, hogy teljesen összepréselődött, a sofőr mégis élve mászott ki belőle. Állítólag hátul is ült egy utas, aki szintén karcolásokkal úszta meg a csattanást. Ha ez nem oltári mázli, akkor semmi!

0 Tovább

Ciki karambol a főnök sarkában lihegve

Nem tudjuk, ki utazott a Maybachban, de biztosan nagyon fontos ember, ha két Cadillac Escalade vigyázott a testi épségére. Azért az elég ciki, ahogy a szekuritisek lebontották egymást.

0 Tovább

Sirályszárnyas limuzin a Chevrolet Camaróból

Vajon miért, miért gondolják úgy különböző cégek, hogy sportkocsikból is limuzint kell faragni? A Chevrolet Camaro sem kerülhette el végzetét, a Transformers-kiadást alakították át a Showtime Limos emberei. A belseje a film előtt tiszteleg, hát, biztos van, aki ilyet rendel magának.

0 Tovább

Bukott a jávorszarvasteszten a Toyota GT-86

Ugyan a sportkocsi bukott a teszten, ebből most nem lesz botrány. Az üzenet vicces ugyan, de mi történik vajon egy olyan ütközésnél, ahol a jávorszarvas nem hungarocellből van?

3 Tovább

Ettől lesz igazán vagány a streetracer autója

Felejtsd el a béna neonokat, ha komoly világítást akarsz, a Street Stampstől kell rendelned! A cég a novemberi SEMA tuningshow-n mutatkozik be, visszapillantóba vagy ajtópanelbe szerelhető kis lámpáival bármilyen mintát ki tud rajzolni. A lehetőségeknek valóban csak a fantázia szabhat határt.

1 Tovább

Begolyózik a kóbor Ferraritól a kisfiú

A Ferrarikért kisfiúként is lehet rajongani, és a Kanári-szigeteken valószínűleg nem számítanak mindennapos látványosságnak a sportkocsik. De talán túlzás lányos visítást produkálni egy ilyen utcai akció miatt.

1 Tovább

Lezúzta egymást a két ferraris

Bár a képek alapján nem ezt gondolnánk, a két ferrarisnak a haja szála se görbült miután nagy tempóval összeütköztek egy autópályán.

1 Tovább

Közel kétszázzal törte rommá a versenykamiont

Egy brazil kamionversenyen az egyik kamion 184 km/órával sodródott ki, amikor elromlott a fékje.

Diamar Bueno kamionversenyző hihetetlenül szerencsésnek mondhatja magát, mivel élve szállt ki a roncsból a baleset után. A versenyző a brazíliai Guapore-ban vett részt egy futamon, amikor meghibásodott a járművén a fék. Valószínűleg a kormányzással is lehetett valami gond, mert az egyenes közepén ment rá a fűre, és az sem kizárt, hogy a gázpedál is beragadt, mert motorfékkel még lassíthatott volna üzemi fék nélkül is. A versenykamionokon egyébként vízpermettel szokták hűteni a féktárcsákat, mivel hatalmas hőterhelésnek vannak kitéve.


szólj hozzá: Durva baleset a kamionversenyen

A kamion egyenesen átszáguldott a bukótéren, és a pálya egy kanyarján, aztán áttörte a gumifalat és a kerítést, majd egy 15 méteres szakadékba zuhant. Bueno eltörte egyik karját és mindkét lábát, de életveszélyes sérülést nem szenvedett.

0 Tovább

Az életükkel sem félnek játszani az orosz biztosítási csalók

Talán akkor húznának igazán nagyot az autógyártók, ha az orosz piacon alapfelszereléssé tennék a műszerfali kamerákat új modelljeikben. Lassan minden orosznak leesik, hogy az országban létfontosságú egy ilyen kamera beszerzése, akinek nincs, azt könnyen hintába ültethetik a semmitől sem visszariadó biztosítási csalók. A remélt kártérítésért bármire képesek, és ha valakinek nincs a kezében bizonyíték, akár börtönbe is kerülhet. Íme egy összeállítás a biztosítási csalók akcióiból.

1 Tovább

Szétveri a parkoló autót az ördögi sorompó

Máris életre keltek volna a gépek? Tessék, itt a bizonyíték: a sorompó hirtelen gondol egyet, és csak úgy szétveri az egyik parkoló autót. Azért reméljük, hogy a Terminator-korszak még messze van, és a stílusos bosszúálló csupán a sorompót manuális vezérlésre kapcsolva bánt el haragosával.

0 Tovább

Borulással ért véget a tanuló vezetők randija

Ez igen, pontosan így kell jobbra kanyarodni a középső sávból. Ilyen amatőrségre még tanulómatricásként is büszke lehet az ember, a szintén felkiáltójellel futó kolléga igazából nem sokat tehetett.

1 Tovább

Négyen haltak meg két versenyző Nissan GT-R-ben

Halálos baleset történt a malajziai főváros, Kuala Lumpur közelében. Helyi fiatalok versenyeztek egymással Nissan GT-R-ekkel, az egyik sportkocsit 24, a másikat 21 éves férfi vezette. Sajnos, fiatalságuk nem párosult tapasztaltsággal, a nedves aszfalton mindketten elveszítették uralmukat a több mint 500 lóerő felett, és az utat szegélyező fák közé csapódtak. Mindkét autó sofőrje és egy-egy 26, illetve 21 éves utas meghalt, további két személyt kritikus állapotban szállítottak kórházba.


0 Tovább

Cigivel a szájában matat a kitépett benzines pisztolynál

Na tessék, a férfiak is lehetnek fogalmatlanok a benzinkútnál. Simán elindul úgy, hogy a pisztoly még a tankban, le is bontja a berendezést, ahogy kell. A legnagyobb, hogy ezek után cigivel a szájában áll neki a szerelésnek, nem egy félős figura, annyi szent.

0 Tovább

Elszállt a GT-R, mint a győzelmi zászló

Egy Nissan GT-R sofőrjét alaposan megtréfálta egy úthullám, emiatt autójával együtt a szántóföldön kötött ki.


szólj hozzá: Elszáll a GT-R, mint a győzelmi zászló

A GT-R Run elnevezésű rendezvényen az Egyesült Államokban 60 mérföldet kellett volna megtenniük a Nissan GT-R tulajoknak, azonban már az első mérföldön baleset történt. Egy keskeny és dobálós úton haladt a mezőny, már a kamerás autó is jóval gyorsabban ment a megengedettnél, amikor feltűnt mellette egy még sokkal gyorsabban száguldó szürke GT-R. A több mint 500 lóerős sportkocsi elemelkedett az útról, és amikor talajt fogott, elvesztette az uralmát felette a sofőrje, emiatt a Nissan a szántóföldre csúszott ki. Bár a videót rögzítő férfi nem túl szép szavakkal illette a baleset okozóját, azért később megállt segíteni a bajba jutott társán. Később kiderült, hogy körülbelül 15 ezer dolláros kár keletkezett az autón.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek