Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pornó ment az autóbuszon

Na igen, egy hosszú buszútra bőven be kell tárazni videókazettákat. De azért nem mindegy, hogy mit lövünk ki az utasoknak: ezen a chilei buszon például a privát pornó ment adásba, miközben a feltöltő szerint tele volt gyerekes családokkal a jármű. Azért priceless, ahogy emberünk a képernyőre nézve hirtelen kapcsol.

0 Tovább

Kerékbilinccsel az autóján próbál menekülni a BMW-s

A videó minősége kritikán aluli, a tartalma viszont annál viccesebb. A BMW sofőrje a lebilincselt kerék ellenére is megpróbál tovább menni, de lehet, hogy valójában nem is menekül. Az is simán benne van, hogy a bácsi jobbra beülve észre sem vette, hogy a túloldalon kerékbilincs van.

3 Tovább

Elképesztő drift a csúcsforgalomban

Technikailag parádés a drift a Lexus IS-F-fel, de azért nem kevesen voltak veszélyben miatta. Ha kérhetnénk, senki ne csinálja utána, de többször megnézni nagyon is szabad.

0 Tovább

Csoda, hogy ezt túlélte a robogós

Oké, tény hogy a vonal helyett a zebrán állt meg a robogós, de a kamionnak ettől még nem kellett volna felborulnia. Ha emberünk nem kapcsol időben és kezd el hátrafelé sasszézni, nagyon csúnya vége lett volna a dolognak.

2 Tovább

Gázt tankolva robbant az autó

Az alternatív üzemanyagok, mint a cseppfolyósított földgáz (LPG) vagy földgáz (CNG) általában biztonságosnak tekinthetők, olyannyira, hogy pár hónapja már a mélygarázsokba is engedélyezik az ilyen üzemanyaggal működő autók behajtását.


Néha azonban rosszul sülhet el egy tankolás, ami az alábbi videón is látható. A pickupos férfi észrevette, hogy valami nem stimmel, megpróbálta leválasztani az autójáról a tankolópisztolyt, és ekkor történt meg a baj. Talán egy kósza szikra, vagy valamilyen ok miatt az autó váratlanul felrobbant. A közvetlenül mellette álló férfi viszonylag szerencséses megúszta a balesetet, de egyhamar nem fog gázos autót venni, az biztos.

0 Tovább

Benzinnel akart szélvédőt mosni

Nem mindenkinek világos, hogy a benzinkúton nem vizet árulnak. Ez a nő például a pisztolyból kilocsolt benzinnel akarta lemosni a szélvédőt, de lehet, hogy csak úgy volt vele, ez biztosan nem fog odafagyni.

0 Tovább

Leejtette a gyerekét a motorról

Két eset lehetséges. Az egyik, hogy apuka elfelejtette, nem egyedül van a motoron és húzott egy kövéret, a másik, hogy a gyerek elfelejtett kapaszkodni, és apuka ezt nem vette észre. Azért nagy szerencse, hogy nem lett nagyobb baj.

2 Tovább

Cafatokra tört autóval a forgalomban

Állítólag egy autómosóból hazaküldtek két srácot, mert olyan részegen mentek be dolgozni, hogy azt sem tudták, mit csinálnak. Persze, autóval indultak el, elég hamar bele is rongyoltak egy buszba. A gép cafatokra tört, de járóképes maradt, és ha már így alakult, a sofőr folytatta vele az utat (pedig mint kiderült, utasa halálos sérüléseket szenvedett). Mi nem tudjuk, milyen autó lehetett ez, amíg nem így nézett ki, talán egy Toyota, de várunk minden további épkézláb ötletet!

2 Tovább

Amitől mindig tartottál autópályán

Nem csak Oroszországban készülnek hajmeresztő videók, az alábbit például Las Vegas közelében, az I-15-ös autópályán vette föl egy amerikai autós. A baj akkor keletkezett, amikor a 100-110 km/órával haladó forgalom hirtelen lassulni kezdett egy, a belső sávot elfoglaló autópálya-karbantartóautó teherautó miatt.

A belső sávban haladó személyautó már kb. 60 km/órára lassított, amikor a mellette lévő sávban haladó kamionnak a fékezéstől leblokkoltak a kerekei, és vezetője elvesztette uralmát a gép fölött. Csak pár centiméteren múlt, hogy sem a vontató, sem a bebicsakló vontatmány nem trafálta telibe a kamerás kocsit. Egy két sávval arrébb haladó autó már nem volt ilyen szerencsés, az elválasztó betonfalról ugyanis pont rá pattant a kamion.


szólj hozzá: Amitől mindig tartottál autópályán

0 Tovább

Pucér nők az autószalonon

Volt idő, amikor nem volt hiszti amiatt, ha egy autógyártó nőkkel próbálta eladni portékáját. Ráadásul pucér nőkkel. A TVR a hetvenes években valóságos sportot űzött az ilyen bemutatókból, csorgott is a nyál rendesen. Egy kis múltidézés, csak úgy.


(via jalopnik)

1 Tovább

Kettészakadt az Audi R8 az autós üldözés végén

Johannesburgban történt tragikus baleset egy Audi R8-assal, ámokfutásba torkolló autós üldözés lezárásaként a sportkocsi oszlopnak ütközött és kettészakadt. A dél-afrikai fővárosban kábítószerek után kutatva állították meg a rendőrök az autókat egy rutinellenőrzés keretében, az R8-as sofőrje azonban gázt adott és elmenekült a helyszínről. Ami az ügyet igazán érdekessé teszi, hogy az utasülésen egy rendőr ült, ő és a sofőr is életét vesztette az ütközésben.

2 Tovább

Horror: babarózsaszín Camaro 32-es felniken

Ha erre a Camaróra pillantunk, nyugodt szívvel mondjuk: a floridai tuningműhelyeket mindenki kerülje el messzire. Még a sárvédőket is ki kellett vágni, hogy ezek az ocsmány felnik beférjenek az autó alá, tényleg borzasztó az egész. És van, aki ezért fizet.

5 Tovább

A világ legbénább trélerese

A nagy szakértő akcióban. Eleve furcsán áll az SUV a tréler hátulján, de ez még hagyján. Az igazán vicces rész akkor jön, amikor mesterünk kiszáll, hogy ellenőrizzen valamit, a tréler meg szépen elindul a saját feje után. És még ezt is tudja tetézni azzal, hogy a félig rögzített autó sorsával nem törődve kitolat a susnyásból. Bravúros!

0 Tovább

A legbizarrabb parkolási incidens

Meg se próbáljuk elmagyarázni, hogy itt mi történik - mert mi sem tudjuk. A videó állítólag tajvani, de ha így van, ott jobbkormányosak az autók. Vagyis az a nő, akit elsodort az autó, majd elsétált, mintha mi sem történt volna, maga a sofőr volt. De ez csak úgy lehetséges, ha a kocsi önálló életre kelt. Vagy nem? Rejtélyes, iszonyatosan rejtélyes!

3 Tovább

Egy igazán beteg autó a forgalomban

Azt mondják, hogy egy külföldi diplomatáé a marokkói Rabatban közlekedő Jeep. Tulajdonosa két Wranglert épített össze, csak tudnánk, minek. Igazi torzszülöttet szabadított az utakra, nem vitás.

9 Tovább

Vízbe zuhant a rozzant Ladával

Tényleg szuper dolog egy Ladával bohóckodni, egészen addig, amíg valaki el nem számol valamit. Ez a manőver majdnem kiadta, de a gravitációnak mégsem lehet parancsolni.

2 Tovább

Szilveszterkor lett öngyilkos egy Ferrari

A Ferrari F430-ashoz senki nem nyúlt, a parkolóban álldogálva hirtelen kigyulladt. A tulajdonost a guta üthette meg, hogy így kezdi 2013-at.


0 Tovább

Hólapáttal takarítja a Lambót

A svéd profi síző Jon Olsson imádja a különleges szuperautókat, egy Lamborghini Gallardót például sílécszállító járgánnyá alakított át. Úgy tűnik azonban, hogy nem tiszteli igazán a sportkocsit, legalábbis erre utal, hogy olykor hólapáttal áll neki letakarítani.

3 Tovább

Audi R8-assal ökörködik a jeges kapubeállóban

Tudva azt, hogy a felvételen egy 16 éves hülyegyerek ökörködése látható, szinte várjuk, hogy mikor történik egy súlyos anyagi kárral járó esemény. Ugyan ez most a szerencsének köszönhetően elmarad, mégis jól jegyezze meg mindenki a videót: ezt ne csináljuk soha, de soha egy szupersportkocsival.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek