Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lóverseny az autópályán

Szegény román hajtók nem találtak jobb pályát, úgyhogy a sztrádán nyomták le a versenyt. Nem világos, hogy a furgont és a BMW-t éppen feltartják vagy ők is a stáb tagjai, de ez tulajdonképpen nem is lényeges.

0 Tovább

Apa kicsi lánya: 100-zal a jeges országúton, Audival

Van abban valami csodálatos, hogy az emberek hülyeségeket csinálnak, aztán bizonyítékként még fel is töltik saját agyatlanságukat az internetre. Ezen az orosz videón egy mintaapát láthatunk, aki átadja Audijának kormányát nyolcéves lányának egy havas-jeges országúton, hogy aztán a szeme fénye százzal száguldozzon. Oké, semmi hülyeséget nem csinál a kislány, ezzel máris jobb sofőrnek számít az orosz mezőny nagy részénél, de az ilyesmi mégis csak kimeríti a közúti veszélyeztetés tényállását. Az okos szülőket pillanatok alatt azonosították az orosz bloggerek, már keresi őket a rendőrség. Nem lennék most a helyükben.

2 Tovább

Kisautóval kotorja a havat a kamion

Hát itt meg mi folyik? Szegény kisautó csúnyán ráragadt a kamion elejére, az meg csak megy és megy, mintha minden rendben lenne. Kellemetlen egy helyzet, a megoldás nem ismert.

1 Tovább

Ezért nem cserélünk kereket menet közben

Szegény arabok nagyon unatkoznak. Az állandó driftelgetés mellett olykor kaszkadőrmutatványokkal szórakoztatják magukat, például megpróbálnak menet közben kereket cserélni. Ez itt egy csúnya bukta, talán tanulnak belőle (nem).

0 Tovább

Fegyvert ránt, az autója elgurul

Ekkora lúzert is ritkán látni. Fegyvert ránt, hogy rendezze a közúti nézeteltérést a kollégával, a kéziféket viszont nem húzza be. A kemény csávó rohanhat az elszabadult autója után, a világ legnagyobb égése.

2 Tovább

Világbajnok drift a négy fal között

Aki tud, az szűk helyen is megforgat egy autót. Akár négy fal között. Rendesen ki volt centizve a dolog, ti láttatok már ennél is szorosabbat?

1 Tovább

Országúti benzinkúton tankolt a repülő

Oroszországban bármi megtörténhet. Akár az is, hogy leszáll egy sárkányrepülő az országút melletti benzinkútnál, tankol, aztán kikanyarodik a főútra és felszáll. Na, akkor most már ilyet is láttunk.

0 Tovább

Hajmeresztő kikerülés után karambol

Hihetetlen, hogy a betonkeverő ki tudta kerülni ezt a szedánt, még a tükrét sem vitte el. A mögötte érkező autó nem volt ilyen szerencsés, telibe találta a Toyotát. Ez a jelenet egyébként erősen biztosítási csalás gyanús, még szerencse, hogy kamera rögzítette. A jelenségről itt írtunk egy hosszabb cikket.

0 Tovább

Tökéletes hátraszaltó autóval

A Mini egyik dakaros versenyzője tökéletesen kivitelezett hátraszaltót mutatott be enyhén átalakított versenygépével.

0 Tovább

Elcsapja egy autó, aztán felszáll a villamosra

Busz, villamos és hasonlók után nem futunk. Úgy meg végképp nem, hogy körülnézés nélkül lelépünk a jeges útra, ahol bármikor jöhet egy autó. Körülbelül egy percnél indul a sztori: a két nő közül az egyik kap egy nagy maflást hátulról, de nem izgatja nagyon, fél perccel később már kapaszkodik is felfele a villamosra, amit olyan fontos volt elérni.

5 Tovább

Ezért nem pisilünk az út közepén!

Lehet, hogy a kisfiúnak nagyon kellett már pisilnie, de így soha, semmilyen körülmények között nem állunk meg kisdolgot intézni. Pláne ilyen időben, pláne Oroszországban. A pisiszünetbe majdnem belehalt az egész család, óriási mázli, hogy nem lett nagyobb baj.

11 Tovább

A világ legtahóbb gyalogosa

Pirosban mászkál át a többsávos főúton. Egy teherautós elrántja a kormányt, hogy ne ölje meg, felkenődik a villanyoszlopra. Erre mit csinál a gyalogos? Lazán elsétál és ki tudja, talán még röhög is magában.

12 Tovább

Ferrari Enzóval csapatnak a szántóföldön

Mit csinálnak a gazdagok, ha nagyon unatkoznak? Mindenféle drága autóval művelnek olyan dolgokat, amilyeneket nem annyira illik. Ugyanezek a srácok voltak azok is, akik a Rolls-Royce Phantomot elvitték egy kis fűnyírásra.

5 Tovább

Ilyen nincs: fékezés nélkül hajtott az automata kapunak

Most őszintén: milyen sofőr az, aki nem vesz észre egy bazi nagy, éppen záródó automata kaput? Meg sem próbálta kikerülni, vajon az utat nézte egyáltalán? Minden nap ajándék, amit ilyen sofőrök mellett túlélünk az utakon.

2 Tovább

A büdös kölykök lenyúlják a családi Infinitit

Alig érik el a pedált, de ahhoz van eszük, hogy a kulcsot lenyúlva elvigyék furikázni apa Infinitijét. Mivel a videó felkerült a netre, valószínűleg túlélték, amit otthon kaptak.

2 Tovább

Ekkora idiótát még nem láttál az úton

Oké, a videó címében szereplő titulusra rengeteg orosz pályázik, de mi most találtunk egy Porsche Cayenne-nel nyomuló bajnokot. Nemcsak azért paraszt, mert elképesztő dolgokat művel az úton, hanem főleg azért, mert büszke is erre és feltölti a netre. Minek, kinek?

8 Tovább

A legdurvább parkolási szívatás

A Tel Aviv-i nő szabályosan leparkolt egy helyre, amelyből utólag mozgássérültek számára kialakított parkolót csináltak a helyi útkarbantartók. A munka befejezése után nem sokkal a lopós autó is megérkezett, a tulajdonoshoz meg ment a 60 ezer forintnak megfelelő büntetés. A nő szerencséjére az esetet rögzítette egy biztonsági kamera, a Tel Aviv-i városvezetés utólag nem győzött bocsánatot kérni tőle. A helyi hatóságok ígéretet tettek arra, hogy ilyesmi többet nem fordul elő. A helyiek meg nyilván hiszik, ha látják.

1 Tovább

Egy ilyen balesettől te is üvöltenél

Vannak helyzetek, amelyekre nem lehet felkészülni. Itt van például ez a jelenet Dél-Koreából: az egyik pillanatban még nyugodt autókázás van, a következőben meg bumm, az út túloldaláról hirtelen átrepül egy terepjáró. Nagy volt az ijedtség a kamerás autóban, úgyhogy a hangerőt tessék gyorsan levenni.

3 Tovább

Rükvercben előzi a kamiont

Kínos, amikor jeges úton kell satuféket nyomni, aki nem vigyáz, könnyen megforoghat. A kamerás autó vezetője is elveszíti a kontrollt, a szembejövőt szerencsére elkerüli. De ha már megpörgött, rükvercben előzi meg a kamiont és így is megy tovább egészen a következő kihajtóig.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek