Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lóval karambolozott az autó

Oroszországban bármi megtörténhet, 3245. rész. Akár az is, hogy egy kereszteződésben nem autó, hanem egy elszabadult ló száll belénk. Tényleg van ilyen, itt a bizonyíték.

1 Tovább

Új világcsúcs párhuzamos parkolásban

Ronny Wechselberger csak pár hónapig tartotta a párhuzamos parkolás világrekordját. A kéziféket ügyesen rángató német egy autójánál mindössze 14 centiméterrel nagyobb helyre vágódott be, a csúcsot a Guinness is hitelesítette. A júniusi csúcsot december 10-én döntötte meg egy Miniket hajtó brit csapat: előbb John Moffatt faragta le a rekordot 13,1 centiméterre, majd testvére, Alastair Moffatt is megcsinálta ugyanezt. Ebben a videóban végre elbénázott kísérletek is láthatók.

0 Tovább

Bugyiban a csomagtartón

A Hummer limuzinok tetőablakán kihajolva kurjongató, pezsgőspoharat szorító tinilányok sem engedik el magukat annyira, mint a lenti videón látható orosz leányzó. A meglehetősen alulöltözött hölgy a felvételen valószínűleg már nem szomjas, más magyarázatot nem tudunk elképzelni arra, hogy miért játszik el egy szeretkezést egy szál bugyiban, egy mozgásban lévő Mercedes E-osztály csomagtartóján térdelve.


szólj hozzá: Imitált szex a csomagtartón

0 Tovább

A legjobb reflexű buszsofőr

Pont akkor dőlt ki a lámpaoszlop, amikor a busz mellé ért, a vezető hihetetlen reflexszel hajolt el előle. A busz a kínai Csöcsiang tartomány egyik autópályáján haladt, amikor a baleset történt. A jármű biztonsági kamerájának felvételen jól látszik, ahogy a 44 éves sofőr épp az egyik utassal beszélget, amikor a lámpaoszlop áttöri a szélvédőt. A férfi csupán reflexeinek köszönheti, hogy életben maradt, sikerült ugyanis elhajolnia az oszlop elől, amely telibe találta a vezetőülést.
A Ma Csehao nevű sofőr ezután megállította a buszt, és lesegítette a többi utast is. A buszon utazók közül senki nem sérült meg súlyosan, Csehaót azonban kórházba kellett szállítani, mert megrepedt a lépe a biztonsági öv rántásától.

2 Tovább

Zsiráftámadás a szafarin

Egy négy méter magas, 2,5 tonnás zsiráf megelégelte, hogy terepjáróból fotózzák a turisták, és rátámadt a hívatlan látogatókra Dél-Afrikában. A jelenet kísértetiesen hasonlított arra, amikor az 1993-as Jurassic Park c. mozifilmben egy T-Rex támadt Jeff Goldblum csapatára, akik egy autóval próbáltak menekülni előle.


szólj hozzá: Zsiráftámadás a szafarin


A turistacsapat megállt fényképezni az állatot, amikor az váratlanul agresszíven kezdett viselkedni, és rájuk támadt. Elindultak a kocsival, de a zsiráf simán tartotta a közel 50 km/h-s sebességüket, sőt, még meg is előzte őket úgy, hogy közben nagyon közel került a járműhöz, és még a jobb oldali tükröt is letörte róla. Ezután a sofőrnek végre sikerült elmenekülnie.

0 Tovább

Audi TT in da house

Egy fiatal brit férfi életveszélyes fejsérüléseket szenvedett, amikor piros Audi TT-jével egy angliai ház sarkába fúródott.

0 Tovább

Nők verik egymást izomból az út közepén

Na, nem csak az oroszoknál vannak durva dolgok. Ez a felvétel az Egyesült Államokban, a Missouri állambeli St. Louisban készült, két női sofőr közötti vita fajult bunyóvá. De elég keménnyé, izomból csépelik egymást.

1 Tovább

Így rakodnak az őrült kínaiak

Szorít az idő? Sietni kell a következő fuvarért? Nem gond: a lepakolás a hátsókerék-hajtás segítségével pofonegyszerű feladat, és még plusz ember sem kell hozzá. A videót elnézve nem először csinálja.

0 Tovább

Szilikoncsodák 1000 lóerővel

Jessica Barton egykori playmate él-hal a gyorsulási versenyekért. Egészen tavaly év végégig birtokolt is egy 100 ezer dollárból, 1100 lóerősre felhúzott negyedik generációs Suprát, amellyel számos versenyen elindult. Sajnos év végén ellopták tőle a gépet, csak pár karosszériaeleme lett meg napokkal később.

4 Tovább

Ezt látod, ha elrepülsz a motorral

Túl nagy volt a lendület a krosszmotorral, a sisakkamerás versenyző nem tudott elfordulni. Kirepült viszont a pályáról, és ahhoz képest, hogy mekkorát esett, nem lett semmi baja. Lenyűgöző.

0 Tovább

Kamera nélkül megszívod ezt a gázolást

Most tényleg, ezért kell minden orosz autóba kamera. Ez már abszolút a pofátlanság csúcsa, és ha nem lenne videós bizonyíték ellene, simán nyerhetne a nő a bíróságon. Ismét csak ajánlani tudjuk korábbi cikkünket, benne van minden, amit az orosz viszonyokról tudni kell.

0 Tovább

Ilyen béna driftereket még nem láttál

Oké, hogy az araboknál az is driftel, aki teljesen fogalmatlan vezetéstechnikailag, de ez az anyag így is kuriózum. Az ultrabéna sofőrt két autóval is követik, hogy felvegyék szerencsétlenkedéseit, és mi lesz a vége? Tessék végignézni.

3 Tovább

Focilabdaként rúgja a szélvédőt az őrült orosz

Nincs itt kérem semmi látnivaló: a kamerás autó vezetőjének reakciója alapján ez csak egy újabb eseménytelen nap az orosz utakon.

0 Tovább

Bepipult a markolós, szétkapott egy teherautót

Mindenkivel előfordult már, hogy kicsit berágott a főnökre, nem igaz? Itt a markoló kezelőjénél szállt le a köd pár percre, és gyorsan szétkapott egy teherautót. Csodálatos, ahogy a kamerás kocsi vezetője felismeri, hogy most ő következhet, és gyorsan menekülő jellegű tolatásba kezd.

0 Tovább

Baltával aprítja a parkoló autókat

Pillanatnyi elmezavar vagy sima bosszú. Ez a két magyarázat van a videón látható, nem mindennapi jelenetre.

1 Tovább

Beleállította a Ferrarit a szalagkorlátba

Előveszi a nagy Ferrari-rajongó a mobilt, hogy levideózzon egy 458 Italiát, valószínűleg ő maga sem gondolt rá, hogy balesetet fog látni. Amikor a ferraris megpróbál előzni az esőtől nedves autópályán, valamilyen rejtélyes okból elveszíti uralmát az autó felett és már csattan is a szalagkorlátba. Ha valami, ez teljesen elkerülhető lett volna, a tulaj kezet foghat a szintén nagyon ügyes Afrojackkel.

6 Tovább

Jégesőben úszkál a kocsi tetején

A kínai úr nagyon szeretheti autóját, ha még a jégeső is csak a testén át verheti a karosszériát. Aztán lehet az is, hogy rossz fiúktól kapta kölcsön, és felelőtlenül valami hülyeséget ígért arra az esetre, ha karcosan/meghúzva/jégverve adja vissza. Pedig ennek a fényezésnek bizony annyi.

0 Tovább

A világ legcikisebb autófeltörése

Akármilyen autóról is legyen szó, elég ciki rázárni az ajtókat a kulcsra. De lehet ezt fokozni azzal, ha valaki nyilvánosan felejti a kulcsot egy Koenigsegg CCR-ben. Azért elég ügyesen kipecázták a szuperautóból.

0 Tovább

A világ leglazább előzése

Nyilván nem így akarta a subarus kolléga, de mekkora már, hogy így is sikerült az előzés. És megy tovább, mintha mi sem történt volna. Igazi tanár - de inkább nem kerülnék a közelébe.

0 Tovább

A világ legmázlisabb motorosa

Indiában egy motoros nő az őt elütő teherautó kereke alól úgy mászott ki egy karcolás nélkül, hogy a sofőr egy pillanatra sem lassított le.

1 Tovább

Ettől a lámpás kereszteződéstől begolyózol

Csodálod, hogy Kínában rengeteg a halálos baleset? Amikor ilyen lámpás kereszteződéseket csinálnak? Kinek, minek és miért?

4 Tovább

Két perc alatt 135 km az M7-esen

Mennyire unalmas 135 kilométert levezetni egy autópályán, de jó lenne, ha ez a valóságban is így menne. A 67-es úttól Budapestig ilyen az M7-es, kicsit felgyorsítva az eseményeket.

2 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek