Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy ilyen balesetet nem lehet elfelejteni

Az még hagyján, hogy a sofőr lecsúszott az útról és összetörte autóját, pechjére a csomagtartóban is festékes vödröket szállított. Nem kell elképzelni az SUV-ben végzett pusztítást, mert valaki éppen arra járt, és fotózott. A férfi kutyája is az autóban utazott, és ugyan megfürdették, a bundája egy ideig még színes lesz kissé.

1 Tovább

Ésszel tanítja móresre a pofátlan autóst

Nincs itt semmi agresszió, csak egy kis nevelés. A twingós a szembejövők oldalán próbál előnyt szerezni, de egy jól nevelt sofőr nem hagyja az ilyesmit: szépen visszatereli a helyére.

3 Tovább

Na így kell egy biciklit tetőre rakni

Kell hozzá egy kis gyakorlás és az autó fényezésének se tesz valami jót, de vitathatatlanul ez a legvagányabb módja, hogy a kerékpárunk felkerüljön a tetőcsomagtartóra.

1 Tovább

Fojtogatós bunyó az út közepén

Kissé elfajult egy közlekedési vita Los Angelesben, az út közepén esett egymásnak két őszülő halántékú férfi. Egyikük jogász, a másikuk egy nyugállományba vonult rendőr. Mekkora csata lesz a bíróságon is, juhé!

1 Tovább

Menet közben dőlt fa a motorosra

Az milyen, hogy békésen motorozol, és hirtelen, csak úgy rád dól egy fa? Itt a bizonyíték, hogy tényleg megtörténhet!

0 Tovább

A bikinis csajok a forgalomban is lecsapnak

Az időjárás semmit sem változott, elviselhetetlen a hőség, úgyhogy folytassuk a tegnapi szálat. A szokatlan kocsimosás után a bikinis csajbanda ezúttal a közlekedésben okoz egy kis fennakadást.

0 Tovább

Hogyan mos le hat bikinis csaj egy autót?

A nehezítés az, hogy gyakorlatilag kézhasználat nélkül. Meleg van, kánikula van, forróság van, lazítsunk egy kicsit.

0 Tovább

Lepofozta a sínről a mankós gyalogost

Van ez a szomorú hír, hogy a 4-es villamos vezetője felpofozott egy terhes nőt, mert szabálytalanul ment át a jármű előtt. Ez azonban semmi ahhoz képest, ami valahol Oroszországban történt: egy mankós gyalogos tartotta fel a villamost, a sofőr pedig kiszállt, és nemes egyszerűséggel lepofozta a sínről. És valószínűleg meg sem bánta.

1 Tovább

Amikor őrültek reptetik a dzsipeket

Csak azért, mert valakinek terepjárója van, még nem kell lemondania az állatkodásról. Nézzük csak: van itt egy medencébe vetődős, meg egy teljesen esélytelen ugratós akció egyszerre, de azért sejtjük, hogy kik mulattak jobban.

0 Tovább

Betonkorláton előzi a sort

A kisautó mindenre jó, arra is, hogy félig a betonkorlátra mászva előzzük vele a lassan haladó sort. Lada Oka-bravúr Oroszországból.

0 Tovább

Ilyen belülről, ha 200-nál eldobod a Lambót

Egy versenyző előbb-utóbb megtapasztalja, hogy milyen felkenni egy versenyautót a korlátra. Itt egy Lamborghini Gallardo LP570-4 Super Trofeo az áldozat.

0 Tovább

Bemutat, majd árokba hajt a motoros

Nem tudjuk, mit nehezményezett a motoros, talán azt, hogy nem indexelt az autós lehúzódás előtt. Ez sem mentség azonban ekkora hülyeségre: bemutat, majd egyenesen az árokba hajt, mintha eredetileg is oda indult volna.

0 Tovább

Beleszállt a rendőrautóba az egykerekező motoros

Vannak, akik nem félnek a rendőröktől. És emiatt aztán vannak, akik úgy járnak, mint ez a motoros, aki egy keréken csattant bele a rendőrautóba. Elég kínos.

1 Tovább

Sisak nélkül csattant a teherautónak

Szerencsés napja van a robogós srácnak. Sisak nélkül koccolja le a teherautó platóját, de simán felpattan a csattanás után. Mindig vegyél fel sisakot!

0 Tovább

Nem adta ki a kanyar

Laza csapatásnak indult a napsütötte arizonai kanyarok között egy hasonszőrű M3-as cimbit kergetve, de rémálom lett a vége, mert az egyik szűkülő kanyarban kisodródott hősünk. Hála a tengernyi légzsáknak, önjelölt autóversenyzőnk kisebb sérülésekkel megúszta a kalandot és mindössze annyi kommentárt fűzött az általa feltöltött tribute videóhoz, hogy BMW-je „aközben lelte halálát, amire kitalálták és megépítették”. Hát van benne valami, de ha mindezt egy zárt pályán adja elő, nem kellett volna nekrológot írnia. Szegény autó úgy nézett ki a bukfenc után, mintha végigment volna rajta egy bigfoot.

 

1 Tovább

Ismét lángokban egy Lamborghini

Ezúttal üzemszerű, hogy kék lángok törnek elő a sportautó hátuljából.

0 Tovább

Ezt hívják pechnek

Mi annak az esélye, hogy egy erdő mellett autózva pont ránk dől egy fa? A jelek szerint nagy.

0 Tovább

Fejreállt az 1924-es Bugattival, túlélte

Edmund Burgess egy hegyi felfutóversenyre vitte el 1924-es, közel százmillió forintot érő Bugattiját. Az egyik kanyarban fékhiba miatt kisodródott, és innen minden gyorsan történt a borulásig. Egy fotós pont jó helyen állt, így elkapta azt a pillanatot is, ahogyan Burgess rémült fejjel, a kormányt szorítva felkészül a becsapódásra. Az 56 éves sofőr sértetlenül szállt ki a roncsból, a nagy ijedtségre gyorsan legurított egy sört is. A javítás időtartamát nyolc hétre becsüli a tulajdonos, utána rögtön visszaül a Bugattiba.

1 Tovább

Berezel, rombol és borul a béna taxisofőr

Ez egészen elképesztő. Az orosz taxisofőr megpróbál leparkolni, de nekikoccan egy Toyotának. Ettől berezel, megpróbál elmenekülni a helyszínről, de a nagy sietségben nekimegy még néhány autónak. Az utolsó jól fel is borítja, de ez még mind semmi: a videó leírása szerint a sofőr józanul mutatta be ezt a számtalan bravúrt. Hát, ezt azért elég nehéz elhinni.

0 Tovább

Őrült motor repülőgép-hajtóművel

Egy német motoros olyan gépre vágyott, amilyenje senkinek sincs. Csinált magának egyet: a vázra egy Radial R3600-as repülőgép hajtóművét csavarozta fel. Őrült egy szerkezet!

0 Tovább

Kirángatta a parkolóhelyről a szomszéd autóját

Őszintén szólva, nekem is van olyan rokonom, aki a lakótelepi lakás ablakából folyamatosan azt lesi, elfoglalták-e a parkolóhelyét. Mármint azt a helyet, ahol ő szokott állni, és ha lát ott valakit, akkor lemegy rendet tenni. Szóval ez a Litvániából származó videó jó eséllyel nem fake, a vontatást követő bunyó meg felejthetetlenné teszi az egész sztorit. Jó mulatást!

3 Tovább

Így kell fejest ugrani egy Peugeot-val

Vagánykodó csapatásnak indult, egy kis kézifékezgetéssel és hatalmas csobbanás lett a vége. Igazából nincs is mit hozzáfűzni, zseniális a videó. Külön plusz pont a srác lélekjelenlétéért, hogy nem áztatta el a telefonját és végig vette az egészet.

2 Tovább

Rükvercben indult el a gyorsulási versenyen

Vannak ciki dolgok az életben. Ilyen például, ha a gyorsulási verseny rajtja előtt nem vesszük ki rükvercből a váltót. A röhögés teljesen indokolt.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek