Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Repkednek az autók a sunyi fekvőrendőrön

Aki nem látja messziről a 20-as és a fekvőrendőrt jelző táblát, az így jár. Mert ezek az oroszok csak úgy, ész nélkül száguldoznak! Legközelebb kétszer is meggondolják.

0 Tovább

Átmentek mindkét lábán, aztán felpattant

Ez a videó túl "szép" ahhoz, hogy igazi legyen. Mert van itt minden, először is mindjárt az, hogy a szerencsétlent fejbe vágja a sorompó. Ez már önmagában elég nagy pech, de aztán persze nem veszik észre, hogy a földön fetreng, így a BMW-s minden további nélkül áthajt mindkét lábán. És hogy igazán kerek legyen az egész, ezek után felpattan, és a sofőr után nyargal. Ha esetleg igazi, az év videója, ha fake, akkor is elég rendesen megcsinálták.

3 Tovább

Nyolcéves gyerek kismotorozott az autópályán

A nyolcéves brazil kisfiú (és a szemtanúk szerint a felvételen nem látható testvérei) egy forgalmas autópálya-lehajtót szemelt ki kismotorozásra. Többször is legurult a lejtőn, de senki nem lépett közbe, baleset azonban szerencsére nem történt. A felelősségre vonás biztosan elmarad, mert a család az eset után eltűnt a környékről.

1 Tovább

Mutogatott, aztán elkaszálta a villamos

A fekete Toyota Camry nyilván a piroson hajtott át, de azért nekiállt mutogatni, amiért rá mertek dudálni. A folytatás zseniális, megkapta a méltó büntetést. (Az akció az 50. másodperc körül kezdődik.)

2 Tovább

Sziklát hajított a másik autós elé

Ilyen közúti bosszút még nem láttál. A fordos egy ideig nyomta a szokásos fékezgetős hülyeséget, de aztán előrement, keresett egy sziklát, és behajította a kamerás autó elé. A futóműnek kampec, valószínűleg az elszámoltatás sem maradt el.

0 Tovább

A csupasz felnin csapatja az autópályán

Mi ez a furcsa zaj, drágám? Á, semmi, csak valami idióta Hyundai-sofőr gumi nélkül, a felniken csapatja itt előttünk az autópályán!

0 Tovább

Ilyen kormány nélkül elszállni a világ legdurvább kanyarjában

Kategóriától függetlenül a spái Eau Rouge a versenyzők egyik kedvenc kanyarja: padlógázas, emelkedős és még beláthatatlan is. Nagy élmény átmenni rajta, de baj esetén nagyot is lehet esni. Ezen a felvételen egy McLaren MP4-12C GT3 pilótája, Chris van der Drift (tényleg ez a neve) járt pórul, pont az Eau Rouge-ban tört el a kormánymű. Elég nagyot csattant szegény, bár a falig sikerült lassítania azzal, hogy hatodikból visszakapcsolt másodikba.

1 Tovább

Az év legszánalmasabb balesete

Nem elég, hogy a BMW-vel a bal oldalon áll a sorompónál (nyilván nem állt meg hátul, hanem lazán megelőzte a sort), még vak is. A biztonsági rámpa a letaposás után visszanyílt, de a BMW-s nem vette észre, egyszerűen nekiment. A mentés eltartott egy ideig, mindenki nagy örömére, hiszen a BMW a manőverrel mindkét irány forgalmát blokkolta.

1 Tovább

Félpucér csajok és traktorok

Jó, hát biztos van olyan, aki megvesz egy ilyet, de azért ez biztosan az egyik legfurcsább 2014-es naptár. Csajok és traktorok, előbbiek olykor fél-, olykor teljesen pucéran - érdekes egy ötlet. Az összes képet erre a linkre kattintva lehet megnézni.

0 Tovább

Retiküllel a kezében száll ki a rommá tört autóból

Ilyet még nem láttál. Nem olyat, hogy egy gyorsulási versenyen valaki elszáll, ez gyakran megtörténik, olyan viszont elég ritkán, mint itt: a rommá tört Nissan GT-R-ből először is egy nő kászálódik ki, ráadásul retiküllel és váltás ruhával a kezében. Szenzációs.

2 Tovább

Megsorozza a pofátlanul parkoló luxusautókat a rendőr

Néhány thaiföldi luxusautós úgy gondolta, ők nyugodtan leparkolhatnak úgy is, hogy elfoglalnak egy forgalmi sávot. Jött egy rendőr, büntetőcédulát írt az összes autósnak, de nyilván rögöve fizetik majd ki a tulajok - átszámítva 3600 forintos bírságot ér egy ilyen kihágás az országban.

0 Tovább

Majdnem meghalt, de nyomja tovább

Veszélyes az Autobahnon (és bármelyik autópályán) 240-nel motorozni, mert sokan nem néznek tükörbe sávváltás előtt. Mint itt. A motoros óriási fékezéssel elkerüli a tragédiát, aztán nyomja tovább, mintha nem történt volna semmi. És csak a rend kedvéért: a Swift magyar rendszámos.

8 Tovább

Jól megverték az ámokfutó teherautóst

Három autót tarolt le a jobbra-balra kacsázó teherautó, aztán valahogy megállt. A sofőr kiszállt felmérni a terepet, az egyik sértett pedig azonnal lecsapta. Valószínűleg megérdemelte.

0 Tovább

Kővel ütötte a taxis fejét

Na, ezért kell nemcsak az utat, hanem az utasteret is figyelő kamera a taxikba. Az orosz sofőr egyébként számított rá, hogy valami lesz, rögtön gyanús lett neki, hogy az egyik fiatal előre, a másik hátra ült. Nem is volt szerencséjük a tolvajoknak, perceken belül elfogták őket.

0 Tovább

Villamos elé kanyarodott az idióta

Legalább két percet spórolt volna a sor kikerülésével a fordos, de csúnyán ráfázott. A villamosvezetőnek sansza sem volt a megállásra, és talán nem is erőltette annyira.

0 Tovább

Megállt, és rögtön ütött a vascsővel

Ilyen egy kedves, baráti köszöntés az orosz utakon. Nem tudjuk, volt-e előzménye a dolognak, de elképzelhető.

0 Tovább

A világ legbénább parkolói egy helyen

Mintha kötelező lenne bénán parkolni ebben az orosz parkolóban. Pedig nem is túl keskenyek a kijelölt helyek, akkor mi lehet a gond?

0 Tovább

Ennyire megszívja, aki jobbról előz

Ez a videó szinte hihetetlen. Teljesen egyértelmű volt, hogy a kamion vissza fog húzódni jobbra, de a fehér autó sofőrje csak azért sem akart fékezni, a padkán is megpróbálta befejezni a manővert. Elég rosszul tette.

0 Tovább

Gyerek driftel a Ferrarival

Apa a 458 Italiában felejtette a kulcsot? Könnyen elképzelhető. A líbiai srác mindenesetre nem teketóriázik, azonnal kihasználja az alkalmat, miközben testvére/haverja filmezi. De legalább nem töri össze!

0 Tovább

Ilyen, amikor rágyullad a pilótára a versenyautó

Michael Stofflet egy látszólag ártalmatlan borulás után került kellemetlen helyzetbe, amikor lángra kapott az autójából kiömlött üzemanyag. Szerencsére azonnal kihúztak a kabinból, Stofflet pedig az adrenalintól hajtva a bokszban helyrekalapálta az autóját, és a további futamokon ismét rajthoz állt.

0 Tovább

A világ leglazább gyalogosa

Hát, itt mindenkinek nagy mázlija van. A nissanosnak azért, mert nem vasalt ki egy ártatlan gyalogost, a kiásnak azért, mert nem csattantak bele. De a legnagyobb mázlista mégis a néni, aki félelmetes nyugalommal nyugtázza, hogy majdnem telibe találta egy autó.

0 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek