Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hihetetlen orosz autós üldözés

Nem teljesen világos, hogy miért indult a balhé, mindenesetre az egész inkább komikus, mint tragikus. Még úgy is, hogy az üldözött Mazda végül az árokba kerül, de a toyotás is megkapja érte a magáét, igazán egyedi módon. Lapult ott a csomagtartóban valami, ami hatékonyabb egy késnél.

0 Tovább

Felrobbant a túlfújt gumi, repült a szerelő

Mintha a kolléga figyelmeztette volna a szerelőt, hogy nem kell annyi levegő abba a gumiba. Hiába, az abroncs robbant, a srác repült, és a zúzódások mellé egy térdszalag-szakadást is összeszedett.

1 Tovább

Belerongyolt a betonterelőkbe a furgon

Oké, az oroszok híresen rossz sofőrök, de ezt a lezárást már többen benézték a moszkvai körgyűrűn. Egy hónap alatt hat baleset történt ugyanitt, összesen három halottal, a hatóságok azonban csak a furgon balesete után léptek. A Peugeot sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

0 Tovább

Ez a jávorszarvas-teszt nem sikerült

Ezúttal azt is láthatjuk, milyen arcot vágott a sofőr és utasa, amikor látták, hogy eléjük szalad a hatalmas állat. A szarvasról nincs hír, az orosz pár viszont állítólag épségben megúszta a találkozást.

0 Tovább

Belerúgott az elgázolt gyalogos az autóba

A külső sávban már megálltak, a belsőben érkező autós viszont nem lassít. Borítékolható, hogy mi lesz a vége, bár az elgázolt gyalogos reakciója kifejezetten heves. Az akció a 45. másodperc környékén kezdődik.

0 Tovább

Így szednek ki egy terroristát az autóból

Egy korábbi taxisofőr azzal fenyegetőzött a sydneyi parlament előtt, hogy felgyújt két, húsz literes benzinkannát az anyósülésen, egy 19 litereset pedig a csomagtartóban. A kicsit zavart 58 éves férfi egy 200 dolláros bírság ellen tiltakozott, amelyet 15 évvel ezelőtt kapott, tavaly éhségsztrájkot tartott a parlament előtt ugyanebből az okból. A kommandósok némi tanakodás után lerohanták a Chryslerjében ülő fenyegetőzőt, az akciót élőben közvetítette a tévé.

0 Tovább

Isteni csoda, hogy él a bottal hadonászó néni

Forgalmas autópályán még átrohanni is tilos, a néni viszont bottal sántikálva próbálta meg a lehetetlent. Óriási szerencséje van, hogy életben maradt, aztán persze neki állt feljebb.

4 Tovább

Majdnem rázuhant a rakomány

Minden autós rémálma: ülni, és tehetetlenül szemléli az egyik pillanatról másikra kibontakozó vészhelyzetet.

0 Tovább

Vajon mit húz ki a traktor?

Vidám motorcsónakázásnak indult, aztán alapos elázás lett a vége.

 

0 Tovább

Autóra ejtették a trafikot

Aki Oroszországban jár és lát egy darut akcióban, jobb, ha azonnal menekül a környékről. A múltkori tankos után itt egy újabb komikus próbálkozás, hát persze, hogy nem sikerült a helyére tenni a konténertrafikot.

0 Tovább

Óriási baleset ártalmatlan helyzetben

Félreáll az ember, aztán hirtelen bumm, és örül, hogy él. Érthetetlen, miért a frontális ütközést választotta a szemből jövő autós.

1 Tovább

Elvesztette a pótkocsiját a teherautó

Kis híján tragédiát okozott az elszabadult pótkocsi, remek reflexekkel sikerült elkerülni az ütközést.

0 Tovább

Kihozták a maximumot a traktoros témából

Nehéz szavakat találni ehhez a videóhoz, ezért nem is ragoznánk túl: sok traktor és még több részeg ember egy képsoron.

0 Tovább

Kamionokkal keresztben

Egy ilyen álmos pénteken nincs is jobb, mint néhány macskareflexű kamionsofőr munkásságát figyelni.

Bónusz videó: pont kiadja a drift.

0 Tovább

Ennél lazábban nem lehet venni a borulást

A nő arcán nem a megkönnyebbülés, hanem valamiféle frusztráltság látszik, mintha nem először történt volna vele ilyesmi. Aztán lehet, hogy mégis, csak rajta így jön ki az adrenalin hatása.

0 Tovább

Betolták az árokba a megpördült autót

Nem teljesen világos, mit akartak csinálni az orosz urak, de az biztos, hogy a szitu amolyan cseberből vederbe jellegű lett...

0 Tovább

Oroszok, egy daru és egy tank

Aki látott már pár orosz vicces videót, sejti, mi fog történni. Na, most sem lesz meglepetés.

0 Tovább

Parkoló Ferrarinak ment a rendőrautó

Lehet, hogy a sárga Ferrari 458 Spider gazdája nem egészen szabályosan parkolt Londonban, de azért mégis kellemetlen lehetett, amikor az autójához visszatérve egy BMW rendőrautót talált a sportkocsi hátuljában.

0 Tovább

Három birka óriási karambolja

A legelső jómadár konkrétan a betonterelőn megy, a másik kettő meg ész nélkül lohol mögötte, és filmez. Természetesen jön a büntetés, mindenkinek.

0 Tovább

Porrá égett három Lambo az autópályán

Malajziában egyszerre öt Lamborghini konvojozott, amikor a sorban harmadik autó vezetője elveszítette uralmát az autó felett. A szorosan mögötte haladó két másik nem tudta elkerülni az ütközést, mindhárom sportkocsi ki is gyulladt. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár annál komolyabb. Két Gallardo LP570-4 és egy Aventador pusztult el.

0 Tovább

Gumit akart égetni, a BMW gyulladt ki

A nap lúzere a lengyel srác, aki totál lazán el akarta füstölni a hátsó gumikat, ehelyett a BMW-t sikerült leégetnie. Biztos megérte!

0 Tovább

Letarolta a Kamaz a fordost

Nehéz kitalálni, mit akar csinálni a mondeós figura. Mintha parkolni próbálna, aztán egyszer csak meggondolja magát, és komótosan keresztbe fordul az úton. Pontosan egy érkező Kamaz elé, amelynek esélye sincs elkerülni az ütközést, indul a nagy tarolás. Érdekes, hogy könnyebb sérüléseket csak a teherautó vezetője szenvedett, a fordos karcolások nélkül megúszta.

0 Tovább

Drótkötélen lóg az autó a folyó felett

Szibéria hatalmas, és főleg a nyers természet uralja, ilyen helyre meglehetősen nehézkes infrastruktúrát építeni. A helyieknek azonban közlekedniük kell, híd és komp híján ilyen megoldásokkal küzdik le az akadályokat.

1 Tovább

Padlógázzal tolatott fel a lépcsőn

Egyszerűnek tűnik a dolog: beülni az autóba, és kihajtani a parkolóból. Ehelyett azt látjuk, hogy eltelik pár másodperc, és a fekete szedán nyélgázon tolatva érkezik, nekimegy a másik autónak, majd a lépcsőn felvágtatva beveri az ajtót. Vajon direkt volt? Igazi rejtély.

0 Tovább

Egy szánalmasan balszerencsés tankolás

Tipikusan olyan nap, amikor kár volt felkelni. Egyszerű tankolásnak indult, de ami elromolhatott, az el is romlott a svédországi Falunban. A passatos becsületére legyen mondva, legalább nem hajtott el, mintha mi sem történt volna.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek