Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Majdnem kivasalta a vonat a gyalogost

Mert nagyon kell sietni, hiába erősebb a vonat. Szerencsére volt még idő visszabújni, de nem sokon múlt.

0 Tovább

A világ leghülyébb BMW-se

Túlzásnak tűnhet a cím, pedig nem az. Beáll a sínekre, ez önmagában félelmetes, aztán miután a sorompók leereszkednek, áll tovább egy helyben, nehogy megkarcolja a kocsit. Mégis mit gondol az ilyen, a vonat mit csinálna azzal a makulátlan fényezéssel? Hihetetlen mázlista, hogy valaki mindezek ellenére megszánja.

0 Tovább

Döbbenetesen hülye ötlet egy trolibusszal

A két jómadárnak az jutott eszébe, hogy rákötik egy trolibuszra az autót, és így majd biztosan beindul a motor. A megvalósítás, persze, totál amatőrre sikerült, a teljes akciót egyszerűen látni kell. Hogy jöhetett ki ilyen hülyeség a fejükből?

3 Tovább

Nem adta ki a kanyar a Nissan GT-R-nek

Van az úgy, hogy nem sikerül bevenni egy kanyart, a hegyi felfutókon gyakran előfordul az ilyesmi. Mondjuk érdekes, hogy mindenki simán fordult el, a 14-es versenyző viszont óriásit perecelt.

0 Tovább

Ezért veszélyesek a fizetős autópályák

Van, hogy akkora a köd, hogy a sofőrök még egy autópályán lévő sorompós fizetőállomást is nehezen vesznek észre. A videón látható mellényes alkalmazott először épp, hogy elkerül egy, a lehajtott sorompón áthajtó Mercedest, a következő pillanatban viszont érkezik egy száguldó kamion a másik sávban, amely úgy töri le a sorompót, hogy az pont telibe találja szegényt.

2 Tovább

Porcelánnal törik fel az autót

Az autófeltörők régi módszerét mutatja be az alábbi videó. Ez a jelenség azért látványos, mert az autók edzett, biztonsági üvege tényleg óriási erőhatásoknak képes ellenállni, ám egy aprócska porcelándarab úgy átmegy rajta, mint kés a vajon. Az ok nagyon egyszerű, a porcelán és az üvegfelület találkozásakor akkora felületi feszültség jön létre, hogy az üveg eltörik.

5 Tovább

Emberre támad a Lada

Szegény tulaj csak kényelmeskedni akart, bekapcsolta a távirányítós indítórendszert, amellyel kemény tíz másodpercet lehet amúgy spórolni. Csakhogy az elektronikának rossz napja volt, és a Lada lázadást megvalósítva magától elindult.

0 Tovább

Rendőr lóg a taxi ablaktörlőjén

A kirgiz rendőrök nem ismerik a tréfát. Ha kell, az ablaktörlőn lógnak, amíg bírják, de leesés után sem adják fel az üldözést. Ilyen a szakmai alázat, kérem.

0 Tovább

Hajszál híján tragédia lett a defektből

Centiken múlt, hogy nem sodorta el a megcsúszó Lada a kerekét cserélő mázlistát.

0 Tovább

Nem bírta a tehén a gumifüstöt

Nem számított ekkora érdeklődésre az indai fiatalember. Szerencsére el tudott iszkolni a felizgatott gulya elől.

 

0 Tovább

Váratlanul kirobbant a légzsák

Egy úton heverő fémdarab zavarta meg szenzorokat, kinyílt az utas-oldali légzsák. Szerencsére az ijedtségen kívül nem történt semmi.

0 Tovább

Óriásit égett a Chevrolet

Méghozzá szó szerint. Az idei NASCAR nyitóversenyen kigyulladt a mezőnyt felvezető Chevrolet SS. Hazai pályán, a legendás daytonai oválon ennél cikibb esemény nem is történhetett volna, ráadásul látszólag minden ok nélkül. Utólag azért kiderült, hogy a csomagtartóba épített – és a biztonsági fényjelzést tápláló – akkumulátor melegedett túl és okozott tüzet.

0 Tovább

Nem fért be szegény mackó a Skodába

Nem egy leányálom olimpiai kabalafigurának lenni, pláne ha autóba kell szállni. Szegény jegesmedve dolgát még egy váratlanul felbukkanó idióta turista sem könnyítette meg.

0 Tovább

Méregdrága tűzijáték az orosz autópályán

Ha a teherautód tele van pakolva gáztartályokkal, akkor nem szabad padlógázzal törtetni előre.

Minden nap újabb és újabb megdöbbentő videók bukkannak fel a neten annak köszönhetően, hogy az oroszok előszeretettel kamerázzák be autójukat a későbbi vitás ügyek elkerülése érdekében.

Ezen a felvételen jól látható, hogy a külső sávban haladó gázpalack-szállító teherautó túl nagy tempóval halad, és képtelen elkerülni a ráfutásos ütközést, amikor egy buszvezető figyelmetlenül vált sávot, és pont bejön elé. ennek eredményeképp összeütköznek, és utána több robbanás történik, mint egy Michael Bay filmben. Még a Ford Focusszal érkező rendőrök is jobbnak látják, ha hátratolatnak, mert észrevették, hogy vannak még felrobbanásra váró palackok az úton.

0 Tovább

Brutális fosztogatás a parkolóban

Az ilyen motoros bandákkal senki nem mer szembeszállni Venezuelában. Ilyen, amikor végigfosztogatnak egy egész parkolót, elképesztő.

0 Tovább

Kamera előtt rabolt a rendőrautóból

Nem kis bátorság és őrültség kell ahhoz, hogy valaki egy forgalmas kereszteződében, Los Angelesben, a Hollywood Boulevardon pont egy rendőrautót raboljon ki. Az elkövető hatalmas pechjére a közelben lévő forgatócsoport az egész rablást filmre vette, még azt is, amikor a zsákmányt, egy laptopot a pár méterre lévő pulton azonnal kipróbálta. Ekkor még a kamerába is belenézett az elkövető, akit pár perccel később már elő is állítottak – a közelben flangáló Darth Vader és Superman segítsége nélkül.

0 Tovább

Egymás után kétszer törte össze a Ferrarit

Ez, kérem, művészet: a Ferrari 360 Spiderrel előbb nekicsapódott egy taxinak a remek képességű sofőr Hongkongban, aztán a cserbenhagyás után még egyszer eldobta a vasat. Minek ülnek az ilyenek Ferrariba?

0 Tovább

Apa elvitte a babát driftelni

Azért néha nem túl őszinte szegény kissrác mosolya.

3 Tovább

A nők is tudnak parkolni!

Jó, ez csak egy Fiat 500-as, az nem valami nagy autó, de ez a manőver akkor is példás. Itt jegyezzük meg, hogy az autók lekoccolása láthatóan szándékos, vannak kultúrák, ahol ezt így csinálják.

0 Tovább

Nem viccel a hókotrós

Szegény gyalogos nem biztos, hogy egy ilyen hógolyózásra vágyott. Az esetet New Jersey-ben rögzítette egy biztonsági kamera.

0 Tovább

Felgyújtották a játszótéren álló BMW-t

Az X6-os luxusautó tulajdonosa drága leckét kapott arról, hogy hova nem szabad állnia.

A videó leírása szerint az eset az oroszországi Asztrakánban történ, ahol a jelek szerint meglehetősen radikális módszerekkel szoktatják le a szabálytalanul parkolókat rossz szokásukról. Az X6-os BMW-ből gyakorlatilag csak a csupasz karosszéria maradt meg.

0 Tovább

Drága drift volt

Az ember gyomra összerándul, ahogy elnézi ezt a keresztben sikló Audi S5-öst. Nem is lett jó vége...

0 Tovább

A legrosszabb hely a pisilésre

Áll az autó a síneken, minden irányból autók kerülgetik, erre emberünk mit csinál? Lehúzza a sliccét, és könnyít magán. Ilyen tényleg nincs!

0 Tovább

Ilyen parkolás csak a filmekben van

Oké, legyünk tárgyilagosak, a fehér Corsát vezető nő nem szándékosan mutatta be a kaszkadőrmutatványokat megszégyenítő parkolást. Hogy mitől pánikolt be és veszítette el uralmát az autó felett, nem világos, de a lényeg az, hogy senkinek nem esett baja. Az akció pedig tényleg nagyon látványos.

0 Tovább

Száguldó éknek használta az új Lamborghinit

Egy 700 lóerős szupersportkocsi uralásához nem elég a négykerék-meghajtás, egy jó sofőr sem árt hozzá. Kínában, Anhai tartományban, Hefei városában történt a képeket átható baleset, amelyet az idézett elő, hogy egy fiatal férfi ész - és rendszám - nélkül száguldozott egy narancsszínű Lamborghini Aventadorral.

3 Tovább

Sakálüvöltéssel a kamion ellen

Mi a francot csinálsz? Neeeeeeem, neeeem, neeem! És egy csúnya szó. (A baleset a kanadai Ontarióban történt.)

2 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek