Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lemaradt a buszról, a robogós kisegítette

Ráadásul csak másodjára sikerült elkapni a buszt. A videó leírása szerint a helyszín a romániai Brassó, a motor, pedig egy 2002-es, 600 köbcentis Honda Silverwing óriásrobogó.

0 Tovább

A járdán csapták el

Nem derült ki miért. Telefonált, vagy csak így akart bosszút állni, mert átmentek előtte?

0 Tovább

Így kell Ferrarit lopni egy perc alatt

A két úriember láthatóan nem először csinálja ezt. Annyi baki azért becsúszott, hogy először hátrafelé indul el a 348-as Ferrarival, mivel ezekben a paripákban az egyes fokozat megszokott helyén van a hátramenet. A helyszín Maastricht, Hollandia.

0 Tovább

A nap képe: faszállító Ferrari

Az összkerekes, négyüléses FF messze a legpraktikusabb modell a Ferrari kínálatában, de még így is meglepő, hogy faszállításra fogták be ezt a méregdrága 660 lóerős sportkocsit. A helyszín Amerika, azon belül is Virginia állam.

Forrás: DMV Supercar Nation

0 Tovább

Így kell kiszabadítani egy elakadt traktort

Látszólag nagy a baj, pedig csak két fadarab kell a szabaduláshoz.

0 Tovább

Nem bírta a kínzást a BMW

Egy fékpadokat forgalmazó cég standján, bárki kipróbálhatta motorjának valós teljesíményét egy brazil rendezvényen. Így került a padra egy 200 lóerős BMW S1000RR sportmotor is, ám szegény paripa nem bírta a kínzást, egy idő után kiköpte az olajteknő dugóját és a kiömlő kenőanyag lángra kapott a forró kipufogón. Valószínűleg kevés volt a ventilátor keltette „menetszél” a megtuningolt és leszabályzáson tartott motornak. Kár érte.

0 Tovább

A világ legszerencsésebb gyalogosa

Centiken múlt, hogy nem vasalta ki a kamion. A videó leírása szerint mindez Szlovákiában történt, hősünk állítólag néhány kisebb karcolással megúszta, de az esernyője odalett.

0 Tovább

Húsz másodperc alatt lezúzza a BMW-jét

Egy méregdrága M3-assal kezdett el driftelni. Nem kellett volna. A helyszín Amerika, Ohio állam, azon belül is a Columbus Motor Speedway nevű versenypálya. 

Forrás: Carscoop

3 Tovább

Visszadobta a szemetet az autóba

Az új-zélandi motoros nem bírta tétlenül végignézni a szemetelést.

1 Tovább

Robogóval vonszolta a barátnőjét

De hogy nem vette észre, hogy leesett a csaj? Az meg miért nem engedte el a kapaszkodót? Örök rejtélyek.

0 Tovább

Egy igazi balek így gyorsul

Pedig kacagva legyőzhette volna az autót a sportmotorral.

0 Tovább

Amikor eltűnik az orrunk elől az út

Óriási szerencsével úszta meg mindenki, hogy leszakadt egy elöregedett vasbeton híd Oroszországban.

0 Tovább

Nem adta ki a kanyar

Közel 600 lóerő a hátsó kerekeken tud meglepetéseket okozni. 
Nem sokáig tudta élvezni a vadiúj Chevrolet Camaróját egy amerikai férfi, ugyanis az első útjai egyikén egy medencében kötött ki. A vízből kihalászott autó feltámasztása meglehetősen kérdéses, ugyanis olyan macerás és drága, hogy valószínűleg totálkárosra veszik. A pórul járt Camaro ráadásul nem egy hétköznapi darab volt, hanem a ZL1 nevű csúcsváltozat, amiről annyit kell tudni, hogy 6,2 literes motorjából 580 lóerőt hoztak ki és 3,9 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára. A merülési adatai nem ismertek.

0 Tovább

Megkímélt BMW keresi új gazdáját

Vérző szívvel néztük az alábbi videót és nem értettük, hogy miért kellett ezt a szerencsétlen E34-es BMW-t a traktor mögé kötné és kitaposni a belét. Mégis, mit akartak bebizonyítani, vagy megtudni, vagy ne keressünk racionális okokat, egyszerűen csak a tompaság volt a fő motiváció?

1 Tovább

Ketten búbolták le ugyanazt az autót

Kellemetlen, amikor hirtelen megáll a sor, és már nincs idő reagálni. Thaiföldön két robogós is elbambult, mindketten bukósisakkal koppantak ugyanarra a csomagtartóra.

0 Tovább

Megúsztatták a Ladát

A tolatólámpából ítélve, valószínűleg nem az volt az eredeti terv, hogy vízre szállnak a Ladával, de nem jött össze a rüki. Lehet, hogy nem is baj, mert ilyen állapotban még simán hazavitte volna a cimboráit, így legalább csak a saját Samara szedánjában tudott kárt tenni.

0 Tovább

Helyet csinált magának

És az a legfurcsább, hogy ezt a céltalan ámokfutást egy középkorú nő adja elő. A videó leírása szerint a litván hölgyet végül megállította a rendőrség, jogosítványát elvették és mintegy 350 ezer forintnak megfelelő bírságot kellett fizetnie.

0 Tovább

Ezért nem való mindenkinek Porsche

Nincs is annál szebb, mint amikor egy kihegyezett Porsche boxermotor tiltás közelében hörög, így annál borzalmasabb azt látni, hogy az egyik pillanatban még makulátlan hófehér 911 GT3-as hirtelen ripityára törik egy fakezű sofőr miatt.

1 Tovább

babetta

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek